A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! (I. rész)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Annak, hogy „vigyázó szemünket” miért kell Párizsra vetnünk, több oka is van, közülük kettőt említeni is szeretnék. Az első és legfontosabb ok az, hogy megítélésem szerint Franciaország lesz a legelső muszlim állam Európában. Kétségtelen, hogy Svédország, Hollandia, Belgium, Németország, és mások is követni fogják e téren a ma még gallok országát, de meggyőződésem az, hogy a legelső európai muszlim ország Franciaország lesz!

Hacsak… hacsak valami csoda nem történik és a jövő évi franciaországi elnökválasztás során egy határozott, cselekvőképes, kemény, a francia nemzeti érdekeket képviselő politikus nem kerül az elnöki székbe! Így ez, a jövő évi francia köztársasági elnökválasztás a második ok, amiért figyelnünk kell Párizsra.

Meg kell említenem, hogy nemzeti konzervatív elvbarátaim körében gyakran találkozom azzal a nézettel, hogy „bár minél előbb foglalnák el a muszlimok teljes mértékben Franciaországot: ha már mi magyarok képtelenek vagyunk a franciáknak ’meg hálálni’ Trianon körüli lesújtó szerepüket legalább a muszlimok álljanak – így! – bosszút rajtuk…”

Megértem nemzeti konzervatív elvbarátaimat, magam sem vagyok egy Kuncz Aladár-féle frankofón valaki, Trianon miatt magam sem imádom a franciákat! De! Azt viszont látni kell, hogy a volt gyarmattartó országok és a gyarmatot ugyan soha nem tartott, de a mérhetetlen jólétben puhánnyá silányult, az önvédelemre képtelen, enervált, muszlimok martalékává vált Svédország, mint a dominók fognak el dűlni a közeli évtizedekben, s lesznek valamennyien muszlim országokká! Márpedig ha ez bekövetkezik, ezek a nyugat-európai új muszlim országok nem fognak megelégedni ottani hódításaikkal, hanem eljönnek ide, közép-kelet Európába is, hódítani! Eljönnek ide is, azért, hogy közép-kelet Európa országait is muszlim országokká tegyék! Nem lehetünk tehát sem közömbösek, sem kárörvendők a jövendő, muszlimmá váló Franciaország sorsa iránt!

Természetesen a döntés nem a mi kezünkben van, mi legfeljebb Párizsra vetjük vigyázó szemeinket, többet aligha tehetünk! De, – s ezt hangsúlyozni szeretném, – semmi estre sem csukhatjuk be a szemeinket az ottani történések előtt!

Nekünk, magyaroknak az a nemzeti érdekünk, hogy Franciaország ne váljon muszlim országgá, amely majd magyar utódainknak tengernyi bajt és problémát okoz, s amely megkísérli az egyedülálló, a csodálni való magyar kultúrát, magyar hagyományainkat, magyar szokásainkat, bevett magyar vallásainkat, stb. megsemmisíteni, s helyette, helyén muszlim országot létrehozni!

Azt nem lehet nem észrevenni, hogy a fentebb felsorolt nyugat-európai országok hihetetlen mennyiségű afrikai és ázsiai muszlimot hagytak bevándorolni a területükre és évek óta roskadoznak az ezáltal bevállalt problémák súlya alatt! Amikor nagy naivan azt gondolták magukról, hogy képesek lesznek kezelni a migráns-problémát mondható: alaposan elszámították magukat! Akik azt gondolták, hogy képesek integrálni muszlim milliókat, azok helyrehozhatatlan hibát követtek el! A muszlimok ugyanis nem tudnak és nem is akarnak kibújni a bőrükből. Eszük ágában sincs például a Franciaországba betelepült muszlimoknak vallást váltani, s ha már ebbe az úgymond keresztény európai országba keveredtek, akkor felvenni a római katolikus, vagy valamelyik protestáns vallást! Szó sem lehet róla!A Franciaországba  már beözönlött, és persze a folyamatosan betóduló migráns milliók szilárdan őrzik muszlim vallásukat! Szerintük a befogadó ország polgárainak kötelessége a vallásváltás: úgy az eddig római katolikus, mint az eddig protestáns, vagy ateista francia őslakosok kutya kötelessége a muszlimmá válás! Ezért aztán nem is tétlenkednek, hanem mecseteket, dzsámikat építenek, imámjaik mindent megtesznek a muszlim vallás megtartása, illetve terjesztése érdekében!

A jelenleg hivatalban lévő francia elnök, Emmanuel Macron dermedten, tehetetlenül szemléli országa lassan-lassan muszlim országgá válását. Mint tudjuk, Franciaország prezidenciális köztársaság akár az USA, vagy Oroszország! Vagyis, – ellentétben a kancellár – típusú országokkal, mint amilyen Németország, Ausztria, vagy Magyarország – nem a miniszterelnök, hanem az államelnök a politika meghatározója. S mivel a jövő évben, 2022.április 10-én és 24-én tartják az országban az elnökválasztás két fordulóját, írásunk következő, második részében a jelöltekkel és esélyeikkel foglalkozunk.

Polgárdy Géza blogja – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Francia katonák újabb felhívást tettek közzé

Tábornokok, akik ki merték mondani: Franciaország veszélyben van 📺

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: