KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Nyugat-Európa kollektív öngyilkosságra készül! – Készül? De hisz e tragédia javában tart!

Nyugat-Európa politikai elitjén jól láthatóan elhatalmasodott a kollektív őrület! Szembetűnő, amint civilizációs öngyilkosságot akarnak elkövetni! Minden, általuk hirdetett elmélet, minden általuk megtett gyakorlati lépés az önpusztítás, az önfeladás, az önmegsemmisítés irányába ható tett! Már szemlátomást agonizálnak, már saját torkukra tették a kést, lassan már nem létezik erő, amely ezt az eszement, ezt az őrült, ezt a megbicsaklott, ezt a meghabarodott, kificamodott Nyugat-Európát képes lenne visszarángatni a szakadék széléről, ahol ezek a hígvelejű eszementek végzetes haláltáncukat lejtik, csaknem megrészegülten a saját ostoba, bornírt, stupid mivoltuktól! 

Ezek ott, Nyugat-Európában éltetik és dicsőítik a saját népességük körében az abortuszt, miközben még így, az abortusz népszerűsítése nélkül is képtelenek még a saját maguk reprodukálására is, nemhogy a szaporodásra! S eközben az élethez való jogra hivatkozva, folyamatosan és szünet nélkül migráns milliókat engednek be az országaikba más földrészekről, Afrikából és Ázsiából! Elképesztő, felfoghatatlan, megmagyarázhatatlan ostobaság!

Ezek a Nyugat-Európában vegetáló eszementek házasságot és örökbefogadási lehetőséget követelnek az LMBTQ – csoportoknak, miközben saját népességük felé leértékelik a hagyományos, egy férfi és egy nő alkotta házasság intézményét, ezzel együtt pedig a átkozzák, ócsárolják, kifogásolják, a gyermekvállalást, s ha mégis akad körükben gyermeket vállaló, azt szapulják, kritizálják, simfelik, igyekeznek lehetetlenné tenni!

Ezek ott Nyugat-Európában egészséges életmódról papolnak, ám egyre gátlástalanabbul támogatják a drogliberalizációt! Ezek a félnótásak a minél erősebb, minél több halált okozó drogokat propagálnak a saját hitehagyott, kelekótya, eszmények és értékek nélkül vegetáló, fülbevalót hordó, első látásra hímneműnek tűnő, agyontetovált fiataljainak, meg az első látásra nőneműnek tűnő, pirszingektől roskadozó, két lábon járó más élőlényeiknek. Ezeknek a hit és eszmények nélkül vegetáló véglényeknek szorgalmazzák a drogfogyasztást, hogy lehetőleg legyen a körükben minél több halott…

Ezek ott Nyugat-Európában gyermekjogokról prédikálnak, miközben lassan már a csecsenőknek is a nem-váltást népszerűsítik! A cél pedig az, hogy minél fiatalabb korban, lehetőleg már az egészen kicsi gyerekeket is elbizonytalanítsák, a felnövekvő nemzedék tagjait, hogy már saját maguk se tudják, hogy ők végül is fiúk-e vagy lányok! Ezek ott nyugaton a kezüket dörzsölik örömükben, amikor a nem váltók, összezavarodott lelki világuk természetes következményeként nagy számban lesznek öngyilkosok!

Ez is érdekelheti:  Brüsszel kicsinyes és hatástalan bojkottja

Ezek ott Nyugat-Európában valóságos kultuszt teremtettek a homoszexualitásnak! Maguk úgy tesznek, – és ezt mindenkitől megkövetelik, – hogy az elfajzott, természetellenes, kificamodott nemiséget tekintsék a világ lehető legtermészetesebb velejárójának, ami nélkül nem is lehetséges élet a Földön! Arról persze – ezek ott Nyugat-Európában – elfelejtenek nyilatkozni, hogy ha a homoszexuális emberek szülei is homoszexuálisok lettek volna, akkor most nem léteznének ezek a selejtes élőlények!

Ezek ott Nyugat-Európában valósággal himnikus magasságokba próbálják emelni az általuk istenített pedofíliát! Büntetni a kicsi, még döntésképtelen gyermekek pedofilok általi megrontását? Még mit nem? Elképzeléseik, az általuk hirdetett eszmék szerint a pedofilok és az Isten fogalma között képtelenség különbséget látni! A pedofília szerintük jó, szép, és eszményi dolog! Igyekezetükből szánalmasan tör elő a cseppet sem leplezett remény, hogy a pedofilok által megrontott mai kicsinyek felnőve homoszexuálisok lesznek! Kérdezhetnénk, hogy mindezt miért? Persze, hogy kecmereg bennünk a kérdés, hogy miért?

De ne kérdezzük, mert nincs rá épeszű, józan fővel felfogható magyarázat! Ne is keressen ilyet senki emberfia! Mert nincs rá magyarázat! Ha csak az nem, hogy egész egyszerűen Nyugat-Európa immár túlélte önmagát! Túlérett, az elvisel- hetetlen jóléttől elpuhult, enervált, eltunyult Nyugat-Európa biológiai órája lejárt! Magyarok! Ne kövessük őket, vessük ki magunkból az őket itt, nálunk majmoló, itt tobzódó belső torzszülötteket!

A szerző nyugalmazott jogász, közgazdász, szociológus. De aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük