KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Mai magyar családvédelem

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország fennállásának több mint 1100 éves története alatt még nem volt államvezetés, amely annyit tett volna a magyar családok védelméért, mint az Orbán-kormány! De mi is az a „családvédelem”? Ha fellapozzuk a Magyar Katolikus Lexikon „C” betűs kötetét, családvédelem címszó alatt az első mondat így hangzik: „Az anya és a magzat egészségét, valamint a családok életkörülményeinek jobbítását szolgáló szervezett társadalmi tevékenység.”

Nos, 1990-ig, a rendszerváltásig sem az 1945-től fennállt kommunista rémuralom államvezetése nem foglalkozott a családvédelemmel, sem arra nem volt lehetőség, hogy a társadalom önszerveződésével védekezhessen a családokat romboló erők ellen! A rendszerváltás óta erre lehetőség van, az már más kérdés, hogy az azóta hatalomra került balos, vagy balliberális kormányok inkább elvettek a családoktól, de adni nem adtak nekik semmit! Míg 1980 körül még jóval 10 millió felett volt az országunk népessége, csaknem a 11 millió közelében, most, 2021-ben már a 9 millió 700 ezer körül járunk! Kérem szépen ez 40 év alatt egy milliós fogyás!

Persze maga a tendencia, a népességfogyás egyáltalán nem hungaricum! Európa csaknem minden országára jellemző ez a jelenség, Európa csaknem minden országban, kivétel nélkül csökken a lakosság létszáma! Véleményem szerint erre a káros és kóros jelenségre legalább háromféleképpen lehet reagálni.

Az első viszonyulás az, hogy az illetékesek becsukják a szemüket és nem tesznek semmit. Némán elviselik a hol gyorsabb, hol lassabb létszámcsökkenést, teljes passzivitást tanúsítva e társadalmi jelenséget, a népességfogyást illetően! A második hozzáállás már nem ennyire passzív, de hasonlóan elítélendő! Mert ez a viszonyulás más földrészekről, Afrikából és Ázsiából betelepítendő, ún. „migránsokkal” akarja meggátolni a népességfogyást. Olyan embereket kívánnak szervezetten betelepíteni, akik egyes egyedül a szaporodáshoz értenek, igaz, hogy ahhoz nagyon.

Ezekből az „embergyár” országokból kívánnak minél több, természetesen színes bőrű, s csaknem kizárólag muzulmán embereket szervezetten Európába betelepíteni. Azzal, hogy e betelepítéssel megváltozik az ország népessége, kultúrája, vallása, stb. minden jellemzője, minden paramétere, azzal nem törődnek. Miként az említett első megoldás („nem csinálunk semmit”) ugyanúgy ez a második megoldás is az „utánunk a vízözön” szemlélet megvalósítása. Csak míg az első megoldás beletörődik az előbb-utóbb törvényszerűen bekövetkező kipusztulásba, a „nemzethalálba”, addig ez a második megoldás az eredeti népesség másik népességre cserélésével kívánja orvosolni a bajt.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Melyek az orosz fél tárgyalási feltételei?

Végül – szerencsére! – van egy harmadik megoldás is, amely a családvédelem, a családok minden elképzelhető módon történő támogatásával próbálja meg a népesség létszámát fenntartani, de inkább (előbb-utóbb) szaporodással, a népesség létszámának növekedését elérni! Ez a harmadik megoldás a magyar családvédelem! Kedvet csinálni a magyar fiataloknak a házassághoz (amelyen természetesen egy férfi és egy nő önkéntes szövetségét kell érteni) és amelyet alaptörvényünk is támogat. Ezen túlmenően a mai magyar államvezetés egész egyszerűen elképesztő, csodálatos és felemelő módon minden elképzelhető eszközt, – elsősorban anyagiakat – bevet, csakhogy szülessen minél több magyar gyermek!

Ennek a rövid írásnak nem célja mindazt a sok-sok intézkedést egyenként felsorolni, amit a mai magyar kormányzat Novák Katalin tárca nélküli miniszterrel az élen a magyar családokért megtesz.

Azt azonban jómagam, mint publicista, nem felejthetem el megfogalmazni, hogy mindaz, ami történik, hősies szembeszállás, szembefeszülés a nemzethalál riasztó rémével! Mint tudjuk, Johann Gottfried HERDER német történet filozófus volt az, aki 1791-ben közzétette „Gondolatok az emberiség törté netének filozófiájához” című művét, s ennek IV. kötetében volt olvasható a magyarságra nézve oly döbbenetes statisztikai következtetése: „A magyarok, mint az ország lakosainak legcsekélyebb része, most szlávok, németek, románok s más népek közé vannak beékelve, s századok multán talán nyelvüket is alig lehet felfedezni.” E riasztó mondatot sokat idézzük, ez az un.” Herderi jóslat” a magyar nemzethalálról. S hogy ez ne következzen be, az Orbán Viktor vezette mai nemzeti kormány mindent megtesz. Jó lenne a jövő évi országgyűlési képviselő választások alkalmával erre is gondolni.

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus. De aktív közíró
Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Kiemelt képen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Dr. Polgárdy Géza: Európa elsőszámú árulója – Ursula von der Leyen!

Dr. Polgárdy Géza: Miért a nem muszlim Európának kell befogadnia muszlim migránsok millióit? Miért nem az olaj-dollár trilliárdokat bezsebelő, szuper gazdag többi muszlim országnak?

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük