KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Európa elsőszámú árulója – Ursula von der Leyen!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szerinte nem az olajdollárok által szuper gazdag muszlim országoknak, hanem Európának „erkölcsi kötelessége” az afgánok befogadása

Az embernek megáll az esze! Az európai adófizetők pénzéből busásan megfizetett EU-s bürokraták nem az őket – adóik révén – fizető európai emberek, hanem e helyett a muszlim migránsok érdekeit képviselik! Az Európai Unió „feje” elsőszámú tisztségviselője, Ursula von der Leyen az afgán helyzet kapcsán a napokban például kijelentette:

„Európa országainak erkölcsi kötelessége az afgán migránsok befogadása!”

Kérem ez egyszerűen nem igaz!

Vajh ki hatalmazta fel ezt a német némbert, hogy ekkorát hazudjon?

Mert ez egy minden alapot nélkülöző, légből kapott állítás! Az európai embereket ugyanis – az egyetlen Magyarország kivételével! – soha, és sehol nem kérdezték meg, hogy támogatják-e (főleg muszlim) migránsok nyakló nélküli Európába telepítését, befogadását? Ha az európai országokban népszavazást tartottak volna e kérdésben (támogatja-e az országába történő muszlim migráns betelepítést, IGEN! vagy NEM?) aligha  ugyanaz lett volna az eredmény, mint az e kérdést polgárainak feltevő Magyarországon! Mert nálunk, – amint az közismert, – az emberek 80 %-a elutasít mindenfajta migráns befogadást. (Jól tudja ezt még olyan szélső liberális magyar politikus is, mint a budapesti prolik által főpolgármesternek megválasztott magas, karcsú, aki az egyik német lapnak úgy nyilatkozott, hogy „ők (mármint a bal libsik) természetesen támogatják a migránsok Magyarországra özönlését, de ezt nem hirdetik, mert ezzel nem lehet választásokat nyerni!”)

Nem hát!

Sem Magyarországon, sem bármely más európai országban sem! Ezért nem tartanak e kérdésben sehol népszavazást! Nagyon jól tudják a bal libsi vezetők, hogy Európa népei, a sok liberális hülyítés, butítás ellenére képesek felismerni a saját érdekeiket! Márpedig az érdekeik első helyén kétségtelenül az áll, hogy NEM KIVÁNJÁK A JÖVEVÉNY ÉLŐSDI PARAZITÁKAT A SAJÁT ROVÁSUKRA ELTARTANI! Az ugyanis egyértelmű, hogy a migráns jövevények nem akarnak, dolgozni, sőt, eszük ágában sincs! Hanem szépen eltartatják magukat, az un. befogadó ország adót fizető, munkát végző tömegeivel! Kérdezem: miért lenne érdeke bármely európai állam munkát végző polgárainak, hogy az általuk befizetett adók tetemes részét a jövevény, dologtalan élősdiekre, parazitákra fordítsák? Nem sokkal észszerűbb lenne ezeket a horribilis összegeket magukra, az azt megtermelőkre és családjaikra költeni? De igen! Nagyon is!

Hát ezért nem mernek a kérdésben sehol népszavazást kiírni! Mert nyilvánvaló, hogy az emberek elutasítanák a migráció révén bekövetkező befogadás nyakló nélküli támogatását! Ha pedig ez így van, akkor miféle „erkölcs kötelességről” hadovázik ez az Ursula von der Leyen? Ugyan ki hatalmazta fel ennek a blőd nyilatkozatnak a megtételére! Nem szégyelli magát, ez az Ursula? Van bőr a képén kiállni és nyilvánosan hazudozni? Megbízói, választói, az európai emberek érdekei ellen szövegelni! Ha népszavazásokat (mernének! de, nem mernek!) a kérdésben tartani, s a szavazók a migránsok nyakló nélküli befogadására voksolnának, akkor OKÉ! Akkor a dolog erkölcsi kötelesség! De népszavazásokat egyetlen más országban sem mernek tartani, mert nyilvánvaló, hogy hasonló elutasító eredményt hoznának, mint a magyarországi véleménynyilvánítás!

S akkor még nem volt szó az Európára zúdult, zúdított migránsok által európai emberek kárára elkövetett terrorcselekményekről! Vajh támogatják-e az Európába történő muszlim migrációt a francia történelemtanár, a csecsen terrorista által lefejezett Samuel Paty rokonai? Vajh támogatják-e az afgán migránsok Ausztriába özönlését a 13 éves osztrák kislány rokonai, akit négy afgán egy lakásra csalt, bedrogozott, megerőszakolt, végül meggyilkolt? Sok-sok hasonló riasztó példát tudnék, – sajnos! – sorolni, de most legyen elég csak ez a kettő! Mert kérdezem: Ursula van der Leyen akkor is az európai államok erkölcsi kötelességének tartaná az afgán migránsok befogadását, ha az ő egyik rokonát fejezték volna le, vagy ha az ő egyik gyermeklány rokonát drogozzák be, erőszakolják meg, majd ölik meg afgán migránsok? Na, ugye hogy nem! Ursula van der Leyen ezért is áruló, Európa árulója!

De ez még mindig nem minden!

Hogy miért nem? Mert mindenki tudja, hogy Szaúd-Arábiát, Kuvaitot, Omant, az olajsejkségeket, stb. felveti a pénz! Olyan horribilis olaj-dollár bevételeik vannak, hogy sok helyen aranyból van a lakásokban a kilincs! Mert megtehetik! Remek, de akkor miért nem tesznek meg mindent muszlim hitsorsosaik befogadására is? Miért lapulnak, mint teve ürülék a sivatag homokjában, amikor muszlim afgánokat lehetne (és kellene!) befogadniuk? Miért az egyáltalán nem muszlim európai államok „erkölcsi kötelessége” a nyelvükben, kultúrájukban, szokásaikban, vallásukban, stb. teljesen eltérő muszlim migránsok befogadása, ami számukra egyet jelent a teljes önfeladással, az öngyilkossággal?

Miért?

Ursula van der Leyen nyilatkozatával bebizonyította, hogy ő Európa elsőszámú árulója! Ennek az okait nem ismerjük! Lehet, hogy Soros emberei megfenyegették: vigyázzon, mert még úgy jár, mint J. F. Kennedy amerikai elnök! Még valami nem várt baleset éri! Szóval viselkedjen az elvárások szerint! Ez már csak azért is előnyös neki, mert Soros Gyuri bácsi nem hálátlan és teletömködi a zsebeit hálapénzzel! Annyi esze meg persze, hogy van a hétgyermekes Ursulának, hogy felfogja: a Soros Gyuri bácsi által zsebeibe dugdosott pénz által szuper gazdagnak lenni és élni, – ez bizony sokkal jobb, mint kevésbé gazdagon J. F. Kennedy sorsára jutni, s valamely merénylő által láb alól eltétetni!

Ursula van der Leyen tehát egy utolsó, korrupt áruló! Európa elsőszámú árulója!

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus. De aktív közíró.

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Kiemelt kép: m.seslimakale.com.tr

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: