KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Miért a nem muszlim Európának kell befogadnia muszlim migránsok millióit? Miért nem az olaj-dollár trilliárdokat bezsebelő, szuper gazdag többi muszlim országnak?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miért?

Amikor ezt a kérdést legelőször a facebook-on feltettem, többen is így reagáltak rá: jó kérdés!

Meggyőződésem, hogy ez, a címben feltett, nem csupán jó, de nagyon indokolt kérdés is!

Nem akarok számokkal előhozakodni, hogy a gazdag muszlim országok, (pld. Szaúd-Arábia, Kuvait, Omán és így tovább) évente mennyi pénzt zsebelnek be, hála a területükön kitermelt olajnak, de tessék megnézni a képeket, amelyek ezekben az országokban készültek! Egyszerűen nem tudnak már a befolyt csillagászati összegekkel mit kezdeni! Egyszerűen felveti őket a pénz, az eszméletlen gazdagság!

És akkor, amikor más muszlim országokból (például Szíriából, vagy Afganisztánból) muszlimok milliói indulnak el és hagyják el szülőföldjeiket, akkor ezek a szuper gazdag muszlim országok hallgatnak! Lapítanak! Mint az a bizonyos a fűben!

  1. Miért hallgatnak? Miért nem sietnek a többi muzulmán segítségére?
  2. Miért kötelessége a muzulmán migráns tömegeket a NEM MUZULMÁN EURÓPÁNAK befogadnia? Miért?

Persze nagyon is jól ismerjük az okokat! Jómagam is számtalanszor kifejtettem, leírtam már, hogy az egész migráció csak az egyik fele az európai fehér ember kipusztítására tett erőfeszítéseknek! Azok az erők (Rotschildok, Billderbergék) akik a vén Soros Györgyöt az előtérbe állítva, gyűlöljék csak a fejükhöz kapó, a fehér ember kipusztítására törekvést felismerő fehérek ezt a roskatag vénembert – tudják, hogy mit miért csinálnak! Az ő céljuk az európai fehér ember kipusztítása, egyben lecserélése afrikai és ázsiai nincstelenekkel, akik viszont általuk remekül irányíthatóak!

Az emigráció támogatása részükről azért csak az egyik fele a dolgoknak, mert másfelől mindent megtesznek, hogy az európai, amúgy is a kihalás felé tendáló fehérember, minél előbb pusztuljon ki! Legyen helye a beözönlő, afrikai és ázsiai muszlim millióknak!

Látni kell, hogy a fehéremberek kihalására törekvésnek jó sok látható jele van!

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Lényeg a lényeg: a fehér embereknek önmagukat kell kipusztítaniuk e háttér hatalom elgondolása szerint! Nem háborút akarnak a Soros mögött állók, rengeteg halottal, dehogy! Sokkal kifinomultabb, rafináltabb eszköztárat vonultatnak föl! Úgy intézték és intézik, hogy a fehér ember önmagát pusztítsa ki!

A fehér ember kábítószerezzen! A fehér ember legyen homoszexuális és akkor nem fog elég fehér ember születni! Minden erővel reklámozni hát a homoszexualitást! Ezzel együtt minden erővel támogatni a pedofíliát! A pici 3-4 éves fehér gyerekekkel megszerettetni a pedofíliát: ha felnőnek, legyenek minél többen homoszexuálisok! A normális házasságot (egy férfi és egy nő önkéntes szövetségét) minden rendelkezésre álló eszközzel mocskolni, undort kelteni iránta! Továbbá: ha egy fehér nő teherbe esne, megkedveltetni vele az abortuszt! (Hirdetni a nőknek: A te tested a te tested! Te döntesz a gyerekedről! De nem kell gyerek! Minek? Légy hedonista! Élj csakis az élvezeteknek! Vetesd el a gyermeked! Itt az abortusz, tessék, a rendelkezésedre áll! Vetesd el a gyermekedet, te modern nő!

Van még kérdés mindezek után?

Hát persze, hogy a jóléttől már-már eszüket vesztő, muszlim arab országok szóba sem jönnek szegény, migráns testvéreik megsegítését illetően! Soros és a mögötte állók ezt a migráns inváziót nem a muszlimok belügyei részére eszelték ki! Dehogy! A cél az európai fehérember kiirtása két irányból is!

Nos, itt a magyarázat, hogy miért a nem muszlim Európának kell befogadnia a migráns muszlim söpredéket és miért nem a gazdag muszlim országoknak!

EZÉRT! Ezért gyilkolhatják az Európába érkező muszlimok büntetlenül a fehér európaiakat, főleg a nőket! EZÉRT! EZÉRT! Itt a magyarázat!

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus. De aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Kiemelt kép: Katar – Doha / vib-dom.ru

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük