KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Dr. Bene Gábor: Nem forgatókönyvszerű ez a harc, hanem spontán – (véleményem a háborúról)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hibrid háború információs hadviselés, amikor megpróbálják egy adott ország, nemzeti társadalmát szétzilálni, s ha nem megy másként, polgárháborús helyzetet generálnak. Ezt az utóbbi évtizedekben az USA világcsendőri szerepében láthattuk megvalósulni úgy, hogy eddig az Észak-atlanti Szerződés Szervezete, (North Atlantic Treaty Organization) vagyis a NATO sem lett legtöbbször megkérdezve.

Ma azonban egyre inkább be lettek vonva annak vezetői is. Így a totális világhatalom megszerzésének bűvöletében élő aljas pénz-elit célja Oroszország megtörése és elválasztása Európától. Sőt az oszd meg és uralkodj elvének gyakorlati megvalósítása Európában, vagyis német-orosz szembeállítás, egy testvérnépek közötti polgárháborúval, s ezzel az egész emberiség figyelmeztetése, hogy ki az úr a háznál!

Szétlőtt tankok, teherautók és kiégett haditechnikai eszközök borítják a Kijev környéki kisebb településeket, s ezért az ukránok már azt hiszik, hogy győztek. Győztek, mert az orosz haderő feladta a főváros gyors katonai bevételének tervét! Meggyőződésem, hogy a NATO befolyás, – vagyis az ígéret halmaz után nagyképűen színészkedő – Zelenszkij már annyira hisz a NATO ígéretekben, hogy sem fegyverszünetet, sem békét nem fog mostanában aláírni. S ha az ukrán harci sikerek növekednek, a politikai álláspontok is biztosan módosultak. Kijevtől északra fekszik a súlyos károkat szenvedett Borogyanka, amely az orosz erők egyik jelentős bázisa volt, ám érdekes módon ott nem születtek olyan hamis népirtási legendák, mint pl. Buchában.

Mi is történt ott biztosan?

Bucha központjában olyan orosz katonák állomásoztak, akiknek volt orvosi egységük és a gázolajuk egy részét is a helyi kórháznak adták. Kivonulásuk után mégis elterjedt egy film, mely civilek legyilkolását mutatja, mert az utcákon feküdtek a halottak. Bár a film hitelessége nagyon kétséges, mégis felült neki a világsajtó, mert minden orgánum az oroszokat akarta és akarja népirtó vadállatoknak bemutatni! Pedig állítólag az oroszok arra sarkallták a helyi civileket, hogy távozzanak, és még kenyeret is osztottak nekik, mert a városkának a lakói jelentős részben orosz ajkú, vagy éppen szurzsikot, az ukrán és az orosz nyelv keverékét beszélik. Igaz, akad olyan vélemény is, miszerint ez a két nyelv valójában egy, csak nyelvjárásszerű eltérések tapasztalhatók. Viszont az biztos, hogy az oroszoknak nem volt érdekük egy ilyen vérengzés, ráadásul a város polgármestere sem tett erről említést, amikor kivonultak az orosz csapatok. Ez bizony ukrán érdek lehet csak, vagyis bevonulásuk alkalmával gyilkolhattak ukrán katonák.

Ez is érdekelheti:  „Kiokosodtak a megbízók„ – Magyar Pétertől, Káslerig… - interjú Stoffán György íróval
Mi lehet az ok, ami miatt egymást gyilkolják a testvérnépek?

Minden bizonnyal valamilyen idegen érdek állhat a háttérben. S minden háború esetén, mindig jelentős szerepet játszik az államok finanszírozhatósága, vagyis a pénz, illetve az azt hitelező bankárkaszt! Egyes elemzők, vagy megmondóemberek szerint jól láthatóan, nem forgatókönyvszerű ez a harc, hanem spontán, vagyis kiszámíthatatlan. S napról napra új helyzetek állnak elő. Szerintem sem az orosz, sem az ukrán vezetés sem került most új helyzet elé. Ugyanis, ha az orosz vezetés valóban nyerni akart volna, úgy komoly légideszant erőket dob le az ukrán parlament épületéhez, s elfogják a mai – egyébként is idegen eredetű – ukrán vezetést, s visszaültetik Janukovicsot a hatalomba!  Ugyanis valóban nem következett be semmi abból, amire számított az orosz hadsereg egyszerű katonája. Viszont az ukrán erő tele van külföldiekkel, s ha az orosz vezetés sikerrel tárja ezt a világ elé, akkor valóban bekövetkezhet a totális háború. Az orosz cél eleinte csak az volt, hogy elfoglalják Kijevet, és gyors győzelmet aratnak, mert a nép felismeri, hogy ez nem az ukránok és oroszok háborúja! Szerintem és sokak szerint is az ukrán hadsereg egy ’’fizetett és globalista nemzetközi brigád’’ akiket a bankárkaszt pénzzel, s így lesz érthető Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerepjátszása is. Tudott dolog, hogy az amerikaiak újabb 800 millió dolláros támogatást jelentettek be Ukrajna részére, és a NATO is biztatja tagjait, hogy szállítsanak fegyvereket a háborús területre, mi teljesen ellentétes az eddig megkívánt gyakorlattól!

S miért nem eredményesek a fegyverszüneti tárgyalások?

Még a franciák is folyamatosan támogatják Ukrajnát, főleg profi katonai emberanyaggal, hiszen jelentős mennyiségű idegenlégiós harcol ukrán katonának öltözve. Ha bekövetkezik a totális háború – s ez a célja a bankároknak – akkor bevetik a legmodernebb drónokat.  Nekem az is érthetetlen miért nem dobták be az oroszok már a harc legelején ezt a technikát, hiszen ha az US haderő ezt alkalmazta Iránnal szemben, akkor ők is kivonhatták volna a forgalomból pl. Zelenszkijt, s ezzel össze is roppant volna az ukrán ellenállás. S szerintem Janukovics azonnal tűzszünetet, sőt akár békeszerződést is kötött volna, mert neki nem célja a népirtás és az elavult fegyverek ’’hasznosítása’’. Emlékezzünk, hogy Janukovics 2014. március 11-én sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta: magát tartja Ukrajna törvényes elnökének, mert őt nem illegitim módon váltották le, ezért az azóta lezajlott elnökválasztásokat is törvénytelennek tartja, s hozzátette, hogy amint lehetséges visszatér Kijevbe, s visszaveszi a hatalmat.

Ez is érdekelheti:  Idén is elindul az 1848 méteres trikolór és a 400 méteres székely zászló

Ám 2015. január 12-én az Interpol elfogatóparancsot adott ki ellene Ukrajna kérésére – jogellenes kisajátítás, sikkasztás, hűtlen kezelés és pénzügyi bűncselekmények miatt. Ám pontosan tudható, hogy ez nem törvényes vizsgálat alapján született, s a bankároknak nem kedvence, így talán felfogható ez karaktergyilkosságnak is!  Így írnak róla:

’’2015. június 22-én adott először interjút nyugati médiának, miután a BBC Newsnight című műsorának nyilatkozott. A volt elnök elmondta, hogy sajnálja a történteket, és nem tagadta, hogy van felelőssége abban, hogy az ukrán biztonsági erők lőtték a Majdan téren összegyűlt tüntetőket, de abban is benne lehetett valamely külföldi titkosszolgálat keze.  Janukovics azt is elmondta, hogy ő ellenezte az erőszakot és a fegyverhasználatot, és nem is ő adott erre parancsot. A biztonsági erők azonban a hatályos ukrán jogszabályoknak megfelelően jártak el az elnök szerint, így az ő felelőssége inkább abban van, hogy nem tett eleget a vérfürdő megakadályozásának érdekében. Oroszország krími invázióját és az emiatt kialakult háborút olyan tragédiáknak nevezte, melyek nem történhettek volna meg az ő uralma alatt. Hozzátette, hogy a Krím félsziget visszaszerzése csak háború árán lenne lehetséges, de erre szerinte most senki nem akar sort keríteni. A korrupcióval kapcsolatos vádakat viszont kategorikusan visszautasította, mivel szerinte bár az ő idejében is volt korrupció, ám ő nem vett el állami pénzt és külföldi számlái sincsenek e pénzek rejtegetésére. A luxusingatlanjairól annyit mondott, hogy azok nem személyesen az övéi, és hogy az egész korrupciós vád az ellene irányuló politikai lejáratókampány része volt. Janukovics azt is elmondta, hálával tartozik Putyinnak, amiért az orosz elnök utasítására az orosz különleges erők 2014. február 23-án kimenekítették Kijevből, és Oroszországba szállították, de állítása szerint ő maga erről az akcióról nem tudott, és ezt nem is kérte Moszkvától. Szerinte az élete még mindig veszélyben van, de reméli, hogy egyszer még visszatérhet Ukrajnába.’’

Miért is nem helyezte most vissza a hatalomba őt Putyin?

Lehet, hogy nem is volt az orosz vezetésnek célja az utolsó törvényes választásokon nyerő Janukovics visszahelyezése? Szerintem tehát mindkét fél rejtett célja egészen más, mint amit kommunikálnak! Egyrészt cél az elavult fegyverzet ’’hasznos megsemmisítése’’, másrészt olyan adósságcsapdába taszítani mindkét államot, amelyből képtelen lesz majd kiemelkedni. Persze tudom, hogy sokan fognak most felszisszenni, mert a magyar társadalom megosztott. Így sokan az oroszok, még többen pedig az ukránoknak drukkolnak, holott szerintem mindkét fél áldozat! S ez látszik abból is, hogy nem tudtak szembe menni a világtrendként jelentkező covid-terrorral sem.

Ez is érdekelheti:  Nem tárgyalunk Fidesz-idiótákkal! - Idióta vagyok..., avagy engem jobbról előznek

Mi lehet a háború további menete?

Ha a tengerről is támadnak majd az oroszok, s az erős légierejükkel szétbombáznak mindent, akkor a mai Ukrajna területét és az egész világtól kapott elavult harci technikák nagy részét is, tönkre fogják tenni! Szerintem az tévedés, hogy a legújabb nyugati technika özönlött Ukrajnába, hiszen a németek is csak a volt NDK elavult fegyvereit adták oda. Esetleg az igaz lehet, hogy Ukrajna ma a világ egyik legjobban felfegyverzett országa, azonban nincs megfelelően kiképzett és az újabb technikákhoz is értő katonai személyzete. Ha viszont a NATO konkrétan belép és személyzetet is küld, akkor a korlátozott atomháború veszélye azonnal valóság lesz, s erről már többször is nyilatkozott a szervezet vezetése. Szerintem az biztos, hogy Donyeck és Luhanszk népköztársaságai konföderációs alapon beolvadnak az orosz érdekszférába. Ám az viszont bizonytalan, hogy sikerül-e Ukrajna tengerpartját is megszerezniük az oroszoknak. Abban csak reménykedhetünk, hogy megússzuk az atomháborút, mi itt, – messze a bankárkaszt mintaállamától -, hatalmas dráma lenne. Persze a titkos laborok esete is megérne egy misét, de ezt egy következő írásban fogom kielemezni!

A szerző közjogász és nemzetépítő segédmunkás

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük