KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dögölj meg EU-s proli! – Ursula von der Leyen fizetése 31,687 euró, de emelkedik az infláció mértékével…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Wolfgang Koyd, a Die Weltwoche publicistája egy rövid szösszenetben hívja fel a figyelmet arra, hogy mennyire cinikusan állnak hozzá az Európai Unió tisztségviselői az uniós állampolgárokhoz, valamint életkörülményeik drasztikus és katasztrofális minőségi visszaeséséhez.

Hát nem szívmelengető, ahogy az EU a polgáraival törődik ?

Miközben a kezedet tördeled amiatt, hogyan vészeld át az elkövetkezendő nehéz időket, arra buzdítanak, hogy lemondásra van szükség a szolidaritás jegyében. Fagyjál meg, éhezz, válj munkanélkülivé!

Mit kell még tennünk Ukrajnáért?

Az európai intézmények mintegy 70 000 alkalmazottja természetesen azzal már nem foglalkozik, hogy mi történik az unió polgáraival, hiszen ők automatikusan számíthatnak a 8,5 százalékos béremelésre. No, ebben nagyon előrelátóak voltak, ugyanis már évekkel ezelőtt bebiztosították magukat egy olyan rendelkezéssel, melyben világosan megszabták (önmaguknak), hogy fizetésüknek mindig lépést kell tartania a mindenkori inflációval.

Persze az EU-s átlagemberek fizetése nem tart lépést az inflációval és az energiaárak robbanásszerű növekedésével.

Hát igen, a pénz – sok pénz – ott van a vezetőknél, ők diszponálnak felette.

Itt van mindjárt Ursula von der Leyen, akinek jelenleg 31,687 euró a fizetése. Ehhez jön majd az inflációarányos emelés, azaz plusz 2482,43 euró. Állítsuk ezzel szembe a német átlagjövedelmet, ami 2084 euró (a magyar jövedelmekről már ne is beszéljünk… szerk.).

Összességében az EU 70 ezer alkalmazottjának inflációarányos fizetésemelése 880 millió eurójába kerül az európai uniós adófizetőknek.

Úgy látszik, kell ez a semmittevő vízfej és idiotizmusgyártó apparátus az uniónak. Te csak éhezz és fagyjál meg „Boldog” Európa, de támogasd adófizetőid pénzéből Ukrajnát, mert vezetőidnek ez úgy sem drága.

 

Kiemelt kép: EPA/FELIPE TRUEBA

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  EB: A németek elleni pontszerzéssel saját kezében maradna a magyarok sorsa

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük