TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egész Európában az egekbe szöktek az energiaárak – Orbán Viktor fontos egyeztetést hívott össze

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyeztetést hívott össze az energia-veszélyhelyzetről és a rezsicsökkentés megvédéséről Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentbe kedd reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen Varga Mihály pénzügyminiszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, Palkovics László technológiai és ipari miniszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető államtitkár valamint Czepek Gábor, az MVM elnök-vezérigazgatója vett részt.

Elhangzott: az elhúzódó ukrajnai háború, az elhibázott brüsszeli szankciók következtében egész Európában az egekbe szöktek az energiaárak. Azonban Európában csak Magyarországon védik rezsicsökkentéssel a családokat, és a kormány a jövőben is ezt fogja tenni. A rezsicsökkentés fenntartásával az átlagfogyasztás erejéig valamennyi magyar háztartás továbbra is rezsicsökkentett árat fog fizetni.

Orbán Viktor: Európa szenved, mi azon dolgozunk, hogy Magyarországot a háború következményei kevésbé sújtsák

Azon dolgozunk éjjel-nappal, hogy egy szerencsétlen európai általános helyzetből, illetve a helyzet romlásából hogyan tudunk kimaradni, illetve hogy találjunk egy olyan ösvényt, amelyen haladva Magyarországot a háború negatív következményei kevésbé sújtsák — közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalán.
Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az orosz–ukrán háborúról beszélt, mely kapcsán kiemelte „vigyázni kell, hogy ne essünk az összeesküvés-elméleteknek a csapdájába. Egy dolog biztos: Kína nyer, Amerika nem veszít, Európa pedig szenved”.

Hirado.hu

 

Kapcsolódó:

Dögölj meg EU-s proli! – Ursula von der Leyen fizetése 31,687 euró, de emelkedik az infláció mértékével…

Ez is érdekelheti:  Vitézy Dávid: Türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük