KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csepeli Fidesz: Borbély Lénárd csepeli polgármester kitiltotta Orbán Viktor miniszterelnököt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Borbély Lénárd polgármester kitiltotta Orbán Viktort a közpénzen fenntartott önkormányzati lapból, a Csepeli Hírmondóból: nem jelenhetett meg a miniszterelnök ajánlása, amelyben aláírásával és egy közös fényképpel ajánlotta Dudás Zoltánt, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét és programját a csepeli választók figyelmébe – tájékoztatta a Fidesz csepeli szervezete pénteken az MTI-t.

„Ez a tény pedig végleg hitelteleníti – a Fidesz bajtársi közösségéből már több mint egy éve végleg kipenderített – Borbély Lénárd és Ábel Attila aljas hazugságait, amikkel már évek óta becsapják, megtévesztik, megosztják a csepeli jobboldali szavazókat”, ezért nem engedték a miniszterelnöki ajánlást megjelenni a Csepeli Hírmondóban

– írták a közleményben.

„Ezt a brüsszeli tempóban kimódolt cenzúrát még a kádári komcsi mutyivilág szocivá átvedlett elvtársai sem merték megcsinálni”

– fogalmaztak a közleményben, megjegyezve, az is utoljára 1950-ben fordult itt elő, hogy politikus magáról nevezzen el közintézményt, ez volt a „Rákosi Mátyás Vas- és Fémművek”. Ma már ismét ott tartunk, mint az ötvenes években, Borbély Lénárd álcivil választási pártja a „Borbély Lénárd és Csapata” nevet viseli – írták. Ma ennek a világnak a visszaépítése folyik – tették hozzá.

„Brutális támadás érte a sajtószabadságot, sőt Borbélyék meggyalázták alapvető szabadságjogainkat, a vélemény-nyilvánítás, a tájékozódás és a választói jogát” – emelték ki a közleményben. Úgy fogalmaztak, hogy „adminisztratív eszközökkel akarják elhallgattatni és a politikai térből kiiktatni Magyarország miniszterelnökét és a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét, azért, hogy meggátolják a csepeli választók szabad tájékozódását, az övékétől eltérő álláspont, vélemény megismerésének lehetőségét”. Ráadásul – tették hozzá – a választási időszakban, pont úgy, ahogy Amerikában Donald Trumppal vagy éppen a múlt héten Brüsszelben a jobboldali, konzervatív politikusokkal történt.

A csepeli Fidesz szerint Borbély Lénárd, ha tehetné nemcsak az újságból, de még a szavazólapokról is kitiltaná a Fideszt.

Arra is kitértek a közleményben, hogy „Borbély Lénárd pártjának csillagászati összegű kampányát, luxus módon berendezett Rákóczi úti választási irodáját, pártja teljes működési költségét és a vele szövetségben induló egyesületek politikai kampányát is többszáz-millió forint önkormányzati közpénzből fizeti”.

„Ennek a fedezetét a polgármester kitartottjai, a Fideszt elárulók és az egymilliárdért megvett baloldali képviselők együtt szavazták meg neki a 2024. évi költségvetésben” – írták.

Ez is érdekelheti:  Lengyel külügyi szóvivő: Varsó fontolgatja orosz rakéták lelövését Ukrajna területe felett saját légvédelmi eszközeivel

A csepeli Fidesz arra kérte a helyi jobboldali és kormánypárti szavazókat, gondolkodjanak el, ne hagyják magukat megvezetni, ne higgyék el a hazugságokat, bátran és okosan éljenek tájékozódási, véleményalkotási és szavazati jogaikkal.

„Borbély Lénárd nem nemzeti, nem keresztény és nem konzervatív, hanem kétszínű és álszent” – írta a pártszervezet. Kiemelték, hogy a választáson a Fidesz ellenében indul, egy polgárinak és civilnek álcázott párt színeiben, a helyi baloldal és a Soros-média totális támogatása mellett. Úgy fogalmaztak: „vajon miért hívják Borbély Lénárdot a csepeli Magyar Péternek?”.

„Aki Borbély Lénárdra szavaz, az Orbán Viktor, a nemzeti-keresztény-konzervatív kormány és a Fidesz bajtársi közössége ellen szavaz” – írták a közleményben.

 

Kiemelt képen: Borbély Lénárd, Csepel polgármestere / Fotó: csepel.info

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Csepeli Fidesz: Borbély Lénárd csepeli polgármester kitiltotta Orbán Viktor miniszterelnököt

  1. Volt már ilyen… Antallt a TV elnöke nem engedte megszólalni. Ha tűrik, ha tűrjük, megérdemlik, megérdemeljük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük