KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

CNN: Kína szilárdan elkötelezte magát Oroszország gazdasági és ha szükséges, katonai segítségnyújtása mellett

A CNN amerikai televíziós csatorna tájékoztatása szerint, kudarcba fulladtak Washington azon kísérletei, hogy „jelentős következményekkel fenyegesse” Pekinget az Egyesült Államok Oroszország elleni szankcióinak megsértését célzó lépései esetén. 

„Kína határozottan kijelentette, hogy mind gazdaságilag, mind szükség esetén katonailag is segíteni fogja Oroszországot ”

– jegyzi meg a CNN.

Ráadásul Kína ellenszankciókkal fenyegette meg az Egyesült Államokat, ha az úgy dönt, hogy beavatkozik Kína ezirányú tevékenységébe.

A The Guardian című brit lap is ugyanezt a megállapítást tette megjegyezve, hogy az amerikai fenyegetésnek nincs hatása Kínára, amely már eldöntötte, hogy gazdasági és pénzügyi támogatást nyújt Oroszországnak az ukrajnai különleges hadművelet során, és  katonai szállítmányok, köztük pilóta nélküli légi járművek küldését is fontolgatja Oroszországba.

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük