KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Cenzúrázta Varga Judit cikkét a Politico

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi platformján adott tájékoztatást arról, hogy a Politico nevű liberális sajtóorgánumban igyekezett világos és egyértelmű tájékoztatást adni a gyermekeket és a szülőket védő törvénnyel kapcsolatban, mely ellen hihetetlen nagy elánnal indult nemtelen támadás az EU szinte valamennyi szintjén.

Varga Judit rávílágít arra, hogy az EU-ban lényegében nem számít az igazság. Tegyük azonban hozzá, hogy az EU-t egy cél érdekli, hogy mihamarabb megszabaduljon Magyarország patrióta, a normalitást, az egészséges értékrendet és az EU-s jogszabályokat betartó, azokat kiemelten odafigyelve kezelő, valóban nemzeti keresztény-konzervatív kormányától.

Varga Judit bejegyzése:
Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm arról, hogy a Politico cenzúrázta a cikkemet.
A gyermekeket és szülőket védő törvénnyel kapcsolatos nemtelen és aljas hazugságokra adtam volna tiszta és egyenes, tényeken alapuló válaszokat írásomban, de úgy látszik az igazság nincs ínyére az európai sajtónak.
Sokszor láttunk már ilyet a liberális médiától… Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz, nem közlik a cikket.
A módszer jól bejáratott: Megtámadnak, ránk zúdítják hazugságaikat, de nem hagyják, hogy az ember megvédje magát vagy cáfolja a gőzhenger vádaskodásait. Felépítenek egy gyűlölethadjáratot a sajtóban a másik fél cenzúrázásával. Ez lenne a szabad Európa?
Mindeközben Magyarországon mindenki szabadon és megkülönböztetés nélkül élhet. A törvénnyel a magyar kormány a gyermekeket és a szülők jogait védelmezi az Európai Unió Alapjogi Chartájának megfelelve, azzal összhangban.
Az európai újbeszél azonban a hazug arrogancia, a korlátokat nem ismerő rágalmazás nyelve.
Ide jutottunk. Ha látná Orwell…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó:

FONTOS: NEMZETKÖZI PETÍCIÓ – Álljunk ki HAZÁNK és GYERMEKEINK védelmében, az LMBTQ propagandával szemben

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: