KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

FONTOS: NEMZETKÖZI PETÍCIÓ – Álljunk ki HAZÁNK és GYERMEKEINK védelmében, az LMBTQ propagandával szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A LIFE PETITION nevű oldalon indult akció a gyermekvédelmi törvény mellett, illetve az erről valótlanságot terjesztő LMBTQ lobbi Magyarországot és a kormányt támadó szélsőséges hazugságpropagandájával szemben.

Mint ismert, a gyermekvédelmi törvényt – amelyet a minap Áder János köztársasági elnök jóváhagyott – a mindig toleráns és demokratikus Európai Unió minden szinten, a valóságtól és realitásoktól teljes mértékben elrugaszkodva támadja. Olyan állításokat fogalmaznak meg az EU szélsőségesen liberális erői, köztük az Európai Bizottság elnöke Ursula von der Leyen is, mely nem méltó sem magához az EU intézményrendszeréhez, sem egy sokgyermekes édesanyához.

Ezekből a megnyilvánulásokból világosan látszik, hogy az EU vezetését mennyire aggasztja az magyar kormány általi nemzetvédő és patrióta törekvés, mellyel igyekszik megtartani Magyarországot magyarnak. Ennek a patrióta törekvésnek a biztosítéka a jelenlegi magyar kormányzat, melyet bármilyen eszközzel  – és ebbe valóban minden beleértendő – el akarnak takarítani. Ez a gyermekek védelmében született törvény elleni támadás is ennek a mechanizmusnak az egyik eleme.

Ezért fontos kiállnunk angol nyelvű felületen is hazánk és gyermekeink mellett.

A petíciót ide klikkelve lehet aláírni!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó: 

Orbán Viktor kemény választ adott Ursulának

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: