KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brutális felvételek – csak a „csőszházig” jutottak az ukránok (videó 18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kijevi csapatokat tüzérség és drónok veszik célba, amint megpróbálnak bejutni Oroszországba.

Visszaverték egy, az orosz területre betörni szándékozó ukrán szabotázs- és felderítőcsoport legutóbbi kísérletét a belgorodi régióban – közölte a moszkvai védelmi minisztérium.

A kijevi erők megpróbáltak behatolni az oroszországi Belgorodi területen, az ukrán határ közelében fekvő Kozinka faluba – közölte a minisztérium szombaton. A behatolást az orosz hadsereg és a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) határőrizeti szolgálata hiúsította meg – tette hozzá.

Később a nap folyamán a minisztérium közzétett egy videót, amely állításuk szerint az ukrán szabotőrök megsemmisítését mutatja Kozinkában.

Nem világos, hogy a felvételt mikor rögzítették, mivel csütörtökön ugyanez a falu volt a célpontja egy másik sikertelen beszivárgási kísérletnek. Vjacseszlav Gladkov, Belgorod régió kormányzója szerint a helyzet eszkalálódásával a lakosokat evakuálták Kozinka településről.

Drónfelvételeken látszott, ahogy közel tucatnyi ukrán harcos robbanószerkezetet használva átjutott az aknamezőkön, és elérte a falu egyik magánházát – ahol már az orosz tüzérség „köszöntötte” őket.

Miután kiszorultak Kozinkából, a szabotőrök egy nyílt mezőre kerültek, és a felvételek tanúsága szerint, ott már kamikaze drónokkal vették célba őket.

Szintén szombaton az ukrán hadsereg egy cseh gyártmányú RM-70 Vampire többszörös rakétaindító rendszerrel lőtte az oroszországi Belgorod városát. A támadásban két ember vesztette életét, három másik pedig megsebesült – közölte Gladkov.

A kijevi erők az elmúlt héten fokozták tüzérségi és dróncsapásaikat orosz területen. Emellett több nagyobb behatolási kísérletet is megkíséreltek az oroszországi Belgorod és kurszki területekre. Az orosz védelmi minisztérium szerint ezek azonban mind kudarcba fulladtak. Ukrajna több mint 1500 halottat hagyott hátra és több tucatnyi eszközt, köztük számos harckocsit és harckocsit veszített.

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a kijevi „neonáci rezsim” bűncselekményeiként ítélte el a támadásokat, amelyek célja az Oroszországban március 15. és 17. között zajló elnökválasztás megzavarása.

Ez is érdekelheti:  A New York Times-nak arról panaszkodnak az ukrán katonai vezetők, hogy a kárpátaljaiak nem akarnak önként meghalni a háborúban

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: printscreen

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük