KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brüsszel szerint 1,4 millió ember véleménye nem, de 5 ezeré nagyon is számít

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben Brüsszel alacsony részvételről beszél a nemzeti konzultációnál, egy online konzultáció kapcsán 5000 fő részvétele mellett a több mint 60 millióból hirdetik, hogy a fiatalok döntöttek.

Brüsszellel szemben a magyar kormány megkérdezte az embereket az olyan életszínvonalat, és Európa jövőjét befolyásoló kérdésről, mint a szankciós politika. A legújabb nemzeti konzultációt közel 1,4 millió ember töltötte ki. Az eredmény pedig világos,

a magyarok 97 százaléka elutasítja a súlyos károkat okozó brüsszeli szankciókat.

Brüsszel ennek ellenére a nemzeti konzultáció alacsony számú kitöltésről panaszkodik, megjegyezték, hogy alacsony volt a részvétel a konzultáción.

Ezzel szemben

Egy online konzultáció során Brüsszelben kikérték a fiatalok véleményét, arról, hogy mit várnak az 2022-től, az ifjúság európai évétől. Összesen az Európában élő 60 millió fiatalból 4686 kitöltés érkezett. Brüsszel így azt hirdeti: A fiatalok döntöttek.

Felmerül a kérdés, kevesebb mint 5000 kitöltés miért számít Brüsszelben, miközben közel 1,4 millió magyar véleményére fittyet hánynak.

hirado.hu

Brüsszel ezúttal a magyar emberek véleményébe “szállt bele páros lábbal”

Ez is érdekelheti:  Izrael az ellentámadás mellett döntött Irán ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük