KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bolgár tábornok: Zelenszkij a kapituláción gondolkodik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Pravda.ru és a 247newsbulletin.com is beszámolt arról, a kijelentésről, amit Dimitar Shivikov bolgár tábornok tett a napokban a Bolgár Közszolgálati Rádióban.

Volodimir Zelenszkij Ukrajna elnöke hamarosan bejelenti az ország feladását – mondta Dimitar Sivikov tábornok a Bolgár Nemzeti Rádióban.

A tábornok úgy fogalmazott:

„Közeleg a pillanat, amikor Ukrajna elnöke bejelenti a kapitulációt. Nincs kétségem, hogy ki nyeri meg ezt a konfliktust”

– jelentette ki Shivikov, majd hozzátette, az Orosz Föderáció lesz az.

Dimitar Shivikov egykor a 61. gépesített dandár parancsnoka, Irakban zászlóaljparancsnok, valamint az afganisztáni bolgár kontingens parancsnoka volt. Shivikov is annak a meglátásának adott hangsúlyt, hogy Bulgáriának nem szabad fegyverekkel ellátnia Ukrajnát, mert az csak tovább fokozza az eszkalációt.

Kihangsúlyozta azt is, amit az orosz elnök az orosz hadsereg ukrajnai inváziójának napján kiemelt, hogy Oroszországnak nem Ukrajna megszállása a célja, hanem az ország demilitarizálása és a szélsőséges, nacionalista erőktől való megtisztítása.

A tábornok ugyanakkor emlékeztetett arra a „rendkívül russzofób politikára”, amelyet az ukrán hatóságok 2004, az „első narancsos forradalom” óta folytatnak. Véleménye szerint ezt az irányt „az Atlanti-óceánon túlról” kényszerítették Kijevre.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Tesztelésre Magyarországra érkezik az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük