KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bolgár elnök: a fegyverszállítás azt jelenti, hogy benzinnel oltjuk a tüzet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Rumen Radev bolgár elnök kijelentette, hogy az Ukrajnának nyújtott folyamatos katonai segítség globális konfliktushoz vezethet, és szerinte nem kéne fegyvert szállítani Kijevnek – írja a TASZSZ orosz hírügynökség nyomán az Index.

A legfontosabb érték a béke és az emberi élet. A fegyverszállítás (Kijevnek) azt jelenti, hogy benzinnel oltjuk a tüzet, és elismerjük, hogy sokkal több áldozat lesz – mondta Radev a Darik bolgár rádiónak adott szombati interjúban.

A bolgár elnök megjegyezte, hogy a Kijevnek nyújtott katonai segítség „egyetértést jelent azzal az állásponttal, hogy a háborút az egyik fél teljes vereségéig kell vívni”. Radev azt is hangsúlyozta, hogy országának „nem szabad fegyvereket küldenie ennek a konfliktusnak a támogatására”.

 

Ez is érdekelheti:  Csövön már nem kap tovább gázt Európa, erről tett az orosz haderő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük