KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb titkosított dokumentumok kerültek elő Joe Biden házából

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai elnök wilmingtoni otthonában hat újabb minősített dokumentumot találtak a nyomozók.

Az amerikai igazságügyi minisztérium nyomozói hat újabb titkosított dokumentumra bukkantak Joe Biden elnök wilmingtoni otthonában pénteken – írta a BBC. Az elnök ügyvédje szombaton kiadott közleményéből kiderül:

az újabb dokumentumok egy része még Joe Biden szenátori idejéből származott, más részük pedig az Obama-adminisztrációban betöltött alelnöki tisztsége idejéből. Joe Biden ügyvédje közölte: a kézzel írt feljegyzéseket és az azokhoz kapcsolódó anyagokat is elvitték.

Ahogy az a cikkből is kiderül, először tavaly november 2-án, a Penn Biden Centerben, az elnök által alapított agytröszt irodájában találtak államtitkokat tartalmazó dokumentumokat. Az Egyesült Államok félidős választásai előtt azonban az ügyészség nem hozta nyilvánosságra az elnökre nézve terhelő bizonyítékokat. Később, december 20-án, az elnök Delawareben, Wilmingtonban lévő házának garázsában, majd könyvtárában is minősített dokumentumokra bukkantak.

A politikai vihart kavaró botrány után Joe Biden azt mondta, hogy miután megtalálták a dokumentumokat, csapatával átadták azokat az igazságügyi minisztérium Nemzeti Levéltárának. Az újabb hat minősített irat megtalálása azért is okozhat komoly fejtörést Joe Bidennek, mert hamarosan be kell jelentenie, hogy indul-e a 2024-es elnökválasztáson.

Az eredeti cikket itt olvashatja.

Ez is érdekelheti:  Foci EB: Többezer magyar szurkoló érkezett együtt vonulva a stuttgarti stadionhoz (videó)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük