KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bild: Németország háborúra készül Oroszországgal, ami 2025 nyarán kezdődik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Németország a NATO és Oroszország közötti háborúra készül, amely a német védelmi minisztérium forgatókönyve szerint 2025 nyarán kezdődhet az ukrán fegyveres erők veresége után – írja a Bild című bulvárlap a Bundeswehr egy állítólag titkos dokumentumára hivatkozva.

“Az “X. napon” a Bundeswehr egy titkos dokumentuma szerint a NATO főparancsnoka 300 ezer katona, köztük a Bundeswehr 30 ezer katonájának a keleti szárnyra történő átcsoportosítását fogja elrendelni”

– írja a lap.

A Bild szerint az eszkaláció állítólag már 2024 februárjában megkezdődhet az ukrán fegyveres erők állásai elleni orosz aktív offenzíva kezdetével, amely a cikk szerint ugyanezen év júniusáig az ukrán hadsereg visszavonulásával ér véget.

“A forgatókönyv hely és hónap pontossággal írja le (a forgatókönyvben – a szerk.) Oroszország és a Nyugat akcióit, amelyek 2025 nyarán NATO-katonák százezreinek kiküldésében és a háború elkerülhetetlen kirobbanásában csúcsosodnak ki”

– olvasható a cikkben.

A kiadvány szerint a német hadsereg a Belarusz és a kalinyingrádi terület közötti Szuvalki-folyosót tartja a legvalószínűbb ütközés helyszínének. A cikk szerzői azonban nyitva hagyják a kérdést, hogy ez a feltételezett eszkaláció hogyan fog végződni.

Oroszország többször hangsúlyozta, hogy nem jelent fenyegetést egyik NATO-országra sem, de nem fogja figyelmen kívül hagyni az érdekeit potenciálisan veszélyeztető akciókat. Ugyanakkor továbbra is nyitott a párbeszédre, de egyenrangú félként, míg a Nyugatnak fel kellene hagynia a kontinens militarizálásával.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Ma dönthet az Országgyűlés az új államfőről

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Bild: Németország háborúra készül Oroszországgal, ami 2025 nyarán kezdődik

  1. EZEK NEM NORMÁLISAK !! KÉPESEK A HAZÁJUKAT HÁBORUBA SODORNI, EBBŐL IS LÁTSZIK, HOGY A POLITIKUSOKNAK EL MENTEK OTTHONROL !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük