KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Belőlünk egy újabb Ukrajnát akarnak csinálni, jenkibérenc bábrezsimmel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ellenségeink, jelentős részben a mi saját hibáinkból, bűneinkből élnek. A kisebbik rossz is rossz. Igen! DE VAN MÁS – HARMADIK VÁLASZTÁSUNK?

Többen állítják, hogy van – így a Mi Hazánk Mozgalom is. De készen állnak-e, mint Harmadik Út? VAN-E MÉG IDŐNK KIVÁRNI, HOGY EGY HARMADIK OPCIÓ FELÉPÍTSE MAGÁT? MOST, AMIKOR A LIBERÁLFASIZMUS MINDJÁRT RÁNK TÖRI A VÁRKAPUT?

Mert a várunk bevételére A DÖNTŐ ROHAM MÁR MEGINDULT. A hadparancsot már kiadta a vezető brit napilap, a „The Times”: IDEJE ELTÁVOLÍTANI Orbánt, PUTYIN BÁBJÁT AZ EURÓPAI UNIÓBAN.

Tombol az Orbán elleni hisztéria. Mondvacsinált ürügyekkel egymást érik, a nem ritkán ERŐSZAKBA TORKOLLÓ TÜNTETÉSEK. (Mintha 2010 előtt nem lett volna népnyúzás; nem lett volna korrupció, nem lettek volna kilakoltatások, nem lett volna sógor-komaság, úrhatnámság, hatalmi dölyf. Nem épült volna le az oktatás, az egészségügy. Nem csökkent volna a népesség. Nem vándoroltak volna el tízezrével a jövő reménységei.)

MINTHA 2010, ÉS NEM 1989 ÓTA LENNE ITT KAPITALIZMUS. Annak minden velejárójával együtt.

Eközben senki sem veszi észre – mert talán vak, mert talán, szándékosan, nem is akarja észrevenni? -, hogy BELŐLÜNK EGY ÚJABB UKRAJNÁT AKARNAK CSINÁLNI. Egy Nyugatról vezérelt, jenkibérenc bábrezsimmel, ami készségesen biztosítja Brüsszel/NATO-EU rendelkezésére hazánkat FELVONULÁSI TEREPNEK, ÁGYÚTÖLTELÉKEK UTÁNPÓTLÁSI FORRÁSÁNAK AZ OROSZORSZÁG ELLENI – amúgy vesztésre álló – HÁBORÚJUKHOZ.

És hát hogy az Index kormányközeli hírportál lenne… No, erről aztán megvan a különbejáratú véleményem!

Én jól emlékszem – magam is kárvallottja voltam – az Index 2017. január 31-én megjelent (egy időre aztán eltűnt, majd utóbb, némileg átdolgozva, újra megjelent) irományára. Aminek főbb megállapításait két nappal később habzó szájjal ordították a Putyin akkori villámlátogatása elleni, emlékezetes „fütyülős tüntetés” szónokai: „ORBÁN KORRUPT, FASISZTA DIKTATÚRÁJA AZ OROSZ TITKOSSZOLGÁLATOK SZURONYAIN NYUGSZIK.”

Ez is érdekelheti:  Agresszív ukrán mozgósítás - Harkovban törvényen kívülivé váltak a területi toborzási központ "emberei"

Ilyesmire Rogán Antal instruálta volna az Indexet, amelynek akkori főszerkesztőjéről, Panyi Szabolcsról utóbb A MAGYAR NEMZET ÍRTA MEG, HOGY Ő AZ AMERIKAI TITKOSSZOLGÁLATOK EMBERE?

Abban a förmedvényben rágalmaztak meg engem először, mint az orosz titkosszolgálatoknak a NATO bomlasztására irányuló, megtévesztő propagandáját menedzselő ügynököt. (E „minőségemben” rajta vagyok „Ukrajna ellenségeinek” mindjárt két feketelistáján is.)

Nem tartom életszerűnek, hogy az oroszok emberének kikiáltott miniszterelnök irányította, HIVATALOS MAGYARORSZÁG JELENTETT VOLNA FÖL ENGEM HAZÁNK ESKÜDT ELLENSÉGÉNÉL, A CIA-NÁL, és rajtuk keresztül az ukrán titkosszolgálatnál, mint orosz ügynököt.

Viszont az tény: sok az elkeseredett, reménytelen, kilátástalan helyzetben élő ember. Kapitalizmusban – az egyenlőtlenségen, milliók anyagi függőségén, kiszolgáltatottságán, a holnaptól való félelmén alapuló rendszerben – élünk. MELY NEM TARTOTTA FELADATÁNAK, HOGY EZEN A HELYZETEN GYÖKERESEN VÁLTOZTASSON. Így azok túlnyomó többsége, akik 2010 előtt is szegények voltak, ma is szegények. Csak éppen tartalékaik (de a türelmük is) – ha egyáltalán voltak – mára fogytán vannak, vagy éppen már el is fogytak.

Ezért kellene türtőztetniük magukat a hatalmon lévőknek. Hogy a végveszély órájában ne idegenítsék el maguktól a társadalom igen széles rétegeit.

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / Euromaidan Kijev / Fotó: Mstyslav Chernov/Unfame/ http://www.unframe.com/

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Belőlünk egy újabb Ukrajnát akarnak csinálni, jenkibérenc bábrezsimmel

    1. Kedves Krónikás!
      MIÉP, Jobbik, MI Hazánk és a nemzeti öntudat! Az elsumákolt rendszerváltás és a néphülyítés eredményének vizsgája: 2004 December 5! Na kb annyian tudják hogy mit jelent Trianon! És ez a szórvány Magyarság tisztában is van a Teremtő parancsával! Hiába bármilyen igyekezet, nem fog sikerülni kimetszeni a gyökeret!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük