KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Azov farkasfalka ss farkas-horoggal – Az ellenzék az ss farkashorog jelvényes Azov ezredet támogatja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mottó: „A Jóisten a magyart és a lovat jókedvében teremtette.”
(Kincsem Nemzeti Lovasprogram, 2012)

Nekünk még kommunistából is csak a szemetje jutott! Háborúsdit játszanának. A magyar ellenzék fegyvert szállítana az Azov ezrednek, akik az egykori galíciai SS farkashorog jelvényes zászlaja alatt harcolt Mariupolban. Voltak itt nálunk Kárpátalján is az Azov ezred katonái. Azt kiabálták, „kést a magyarok torkára!” Na, őket fegyverezné fel MZP.

A Tanácsköztársaság idején a kommünárok felszántatták a budapesti lóversenypályát. A lósport úri sport. – mondták a komisszárok. Az! De magyar. Minden, ami magyar, az szitokszó a mai „baloldali” ellenzéknek is. Felejtsük el a baloldal megnevezést! – javasolja Boros Imre közgazdász. A nemzeti szuverén oldalra és a globalista magánpénz háttérhatalom gyarmati kiszolgálóira osztható a politika.

Dobrev Európai Egyesült államokat akar. A kárpátaljai magyarsággal ellenséges ukrán elnökkel szövetkezett a 6 párti koalíció. Megkerülve a magyar külügyminisztériumot, titkosan egyeztettek az ukránokkal Orbán miniszterelnök úr megbuktatásáról. Beavatkozhat egy idegen ország magyar választásokba? Véres háború van. Ez alatt Zelenszkij médiahadjáratot indított az európai fórumokon Magyarország lejáratására. Ilyenkor a nagykövetüket ki szokták utasítani.

Fel kell mondani az alapszerződést az ukránokkal. 31 éve semmit nem tartották be a megállapodásból, amit még Antall, meg Jeszenszky kötött meg 1991-ben. Az ellenzékünk az ukrán titkosszolgálat ellenséges operatív munkájának támogatásával akart nyerni választást! Dobrev asszony azért lobbizott a bizottságnál, hogy a nekünk járó EU pénzforrásokat megvonják. De tudnia kellene, hogy a Nyugat nem ellensége saját zsebének! Az ellenzéknek láthatóan fogalma nincs a világban zajló globális folyamatokról és a magyar valóságról. Ez okozhatta a választási vereségüket. A magyar ellenzék politikájának lényege a gyarmattartónak megfelelés: „ha a NATO azt kéri tőlünk… küldünk katonát. Igen!” – nyögökte MZP. Don-kanyar újratöltve? Nekik csak az amerikai érdek volt a fontos. „Ukrajna háborúja a mi háborúnk!” – szónokolta a háborús uszító MZP.  Gondolkodás nélkül belekevernék a Magyarországot a háborúba, „Majd jönnek a külföldi felszabadító csapatok, hogy a hatalomba segítsenek.” – ezt várja a progresszív baloldal 1918 óta. De ebből elég volt! Elegünk van neomarxista progresszió I., a II., a III. köztársaságából.

  1. A baloldal okozta az országvesztést: 1918-ban: Károlyi Mihály titkos, magyar-ellenes, 95%-ban rasszista szabadkőműves galiziáner bevándorlókból álló kormánya leszerelte az I. világháború végén a hazatérő haderőt. A somogyi „rosseb bakák” kezéből pont az osztozkodáskor vették ki a puskát. A párizsi szabadkőműves „testvéreik” parancsára őszirózsás forradalmat rendeztek. Letépték a tisztek rangjelzéseit. Megalázták a fél lábon bicegő rokkant hőseinket. Károlyi feloszlatta hazánk 1,5 milliós, intakt, vereséget soha el nem szenvedett hadseregét. Parancsában megtiltotta az ellenállást a hazánkra törő román, szerb és cseh haderővel szemben, majd ellátmányt, zsoldot és lőszert adományozott az Erdélybe betörő románoknak, hasonlóan ahhoz, ahogy ma az MZP vezette ellenzék fegyvert és katonát ígért az ukránoknak, azok után, hogy Ukrajna csapatokat vont össze Kárpátalján és hazánkat katonai invázióval fenyegette meg. A szabadkőműves baloldal fő műve az országunk 72%-nak és lakosságunk 60%-nak elvesztése. A Károlyi kormánynak semmilyen legitimitása nem volt. Nem választással kerültek hatalomba.

  1. A baloldal titkos vágyálma az erőszakos megszálló, aki megrendszabályozza ezeket a koszos, „trágyával etetett, sötétben tartott gombákhoz” hasonlító magyarokat: 1944-1945..: a német megszállás következtében hatalomra került a nemzetiszocialista nyilas bábkormány, a mai baloldal elődje (kiemelés-szerk). Horthy egyik fia lezuhant a fronton, a másikat az SS Skorzeni vezetésével elrabolta és Horthyt magát egy SS különítmény Németországba deportálta kivégzési paranccsal – emlékezett Edelsheim Ilona, Horthyné memoár könyvében. A kisnyilasok 45’ után mind beléptek Rákosi kommunista pártjába (kiemelés – szerk.). Ezért mondta MZP, a rettenthetetlen agyvelejű kapitány, hogy „mi a kommunistákat és fasisztákat egyaránt képviseljük…” Remek! A megszálló nácik megakadályozták a háborúból történő kiugrást, deportáltatták a vidéki zsidóságot. A 300 ezres budapesti zsidóság deportálását Horthy Koszorús ezredes esztergomi páncélos ezredével megakadályozta (kiemelés – szerk.): ezért beszél a hálás MAZSIHISZ „Horthy fasizmusról”, mert aki zsidók százezreinek életét menti meg, az csak fasiszta lehet. Elhallgatták a történészek, hogy a németellenes magyar arisztokráciát is KZ lágerekbe zárták a nácik. A Nyugat Hitlerrel szétlövette Budapestet, meg hadszíntérré változtatva a csonka Magyarországot. Visszaköszön a múlt: most a Cseh Katalin, Potocskéné, Gyurcsány, Juhász Ferenc, Márki-Zay képviselte baloldal szétlövetné hazánkat. DE „Gott sei dank”, Bécset megkímélte a Nyugat. A német megszállás és a baloldali nyilas bábkormány hatalomra segítése a Nyugat diplomáciai és titkosszolgálat támogatásával történt a legújabb kutatások szerint (kiemelés – szerk.). A cél az volt, hogy náci csapatokat vonjunk el a nyugati fronttól, feltartóztatva az oroszokat. Sztálin leszaladt volna az Atlanti óceánig…
Ez is érdekelheti:  Abortusz helyett élet - Hanna az örökbeadást választotta

A Nyugat érdeke volt Magyarország háborúban tartása a végsőkig. A II. világháború végjátéka idején nem „véletlenül” alakult úgy, hogy az Ogyesszában 240 ezer zsidót, oroszt, az oroszok papjait legyilkoló román Antonescu, Hitler kedvencei kiugorhattak 44’ augusztusában, mi nem. Arra számíthatunk, hogy ha az oroszok most megközelítenék a román – ukrán határt, akkor megint átállnak. Ki fogják dobni az amerikaiakat Constancából, Craivából és Aranyosgyéresből. A román nem nemzet, hanem foglalkozás – mondta Sztálin. Az ukránok biztosra vehetik, hogy ha az orosz győzelem után újrarajzolják a határaikat, akkor Románia bevonul Észak Bukovinába és magához vonja a 4-500 ezer ukrajnába szakadt románt.

A nyugat célja a kiugrásunk megakadályozásával az volt, hogy I., majd a II. Bécsi döntéssel hazánk fennhatósága alá visszakerült cseh, román és szerb megszállás alatt sínylődő országrészeinket ismét elveszítsük. Majd pofátlanul „Hitler utolsó csatlósának” bélyegeztek minket. Mára megnyíltak a titkos levéltárak. Kiderült, hogy a Nyugat 44’-45’-ben is elárult minket. A náciknak átadták a kiugrási tárgyalásaink jelentéseit. Egy megszállt országot, amelynek semmi szuverenitása a német megszállás miatt nem volt, semmilyen felelősség nem terheli a holokausztért. Ez a német nácik bűne (kiemelés – szerk.). Mégis minden évben vezekelnünk kell el nem követett kollektív bűneinkért a militáns zsidók szerint. Miért? Magyarország a német agresszió áldozata volt, nem pedig bűntárs a holokausztban. Tehát ezért az egész párizsi békerendezés törvénytelen volt és hamis!

  1. A mai baloldalnak a 40 évi szovjet megszállással fenntartott III. Népköztársasága az etalon. A tömegbelövetés, az 56’-os megtorlás, majd a külkereskedelmi impex-vállalatokon keresztül 253 milliárd dollár off shore bankszámlákra kimentése 1970 és 2010 között (Tax Justis network) a bolsevikok hatalomátmentését célozta meg. A Párt uralma 1947-től – 1989-ig tartott. A Rajk elvtárs által szervezett kékcédulás választási csalással hatalomra került komcsik, először integrálták a nyilasokat, majd kiszolgálták Moszkvát, majd agyonverték és fölakasztották Rajkot. A Rákosi és Kádár rendszer is internacionalista volt és elnyomta a nemzeti identitást. Kádár az orosz interkontinentális atomrakéták telepítésével atomcsapásnak tette ki a hazát. Kádár visszautasította Hruscsov nagyvonalú ajánlatát, hogy visszadja Kárpátalját (Kun Miklós történész bizonyította be ezt).

A történelmi visszapillantás elég a baloldal 100 éve tartó nemzet árulásából.  A kommunistából is csak a selejt jutott nekünk? Voltak a Pártban jó magyarok, így Németh Miklós, Szűrös Mátyás, Szili Katalin, Pozsgay Imre, de őket az SZDSZ kiszorította. A rendszerváltás katasztrófa volt: jól érezte meg a nép az első „szabad választáson”, hogy baj lesz. Azt hittük 90’-ben, hogy rosszabb már nem lehet. De! Lehet! KGST helyett EU, Varsói Szerződés helyett NATO. „A demokrácia a mennyiség uralma a minőség felett.” – bölcselkedett René Guénon (1886 – 1951) filozófus. Németh László az 50-es években a „Minőség forradalma” című esszéje miatt volt indexen. Arisztotelész és Platón bírálta az athéni demokráciát, de nincs nála jobb, vélte Churchill. Valóban nincs, ha a kamatszedésre épülő magánpénz uralmi világrendben gondolkodunk. A háború is a minőség győzelme a mennyiség felett. A háború erőjáték. Ukrajna teljes megszállásához 2,6 milliós hadsereg kell. Ukrajna alapítása az oroszok Trianonja volt 1991-ben. Úgy meghúzni a határokat, hogy egy két kontinensre kiterjedő országtól elveszik tőle melegtengeri kikötőit, nos, az eleve prognosztizálta a vérontást. Ukrajna ősi orosz föld. Miért külön ország?

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

Jól detektálható, hogy Zelenszkij célja az, hogy fogyjon az ukrán férfi lakosság. Ezért osztott fegyvert tízezer számra, majd félórás kiképzés után ráeresztette a sihedereket a profi orosz kommandósokra. Élőpajzs az óvodás, iskolás, a mentőorvos, a nyugger lakos? A civil fegyverforgatóra nem vonatkozik a genfi konvenció, a helyszínen tarkón lőhető. Úgyhogy Bucsa kamu gyanús. Először, az első nap lelkendezett a helyi polgármester, hogy végre-végre, kivonultak az oroszok, Majd négy nap múlva a fejéhez kap: itt genocídium történt! 4 nap kellett ahhoz, hogy legyártsák Zelenszkij amerikai filmesei a Jurassik Park animációt és imitálják a tömegmészárlást. Hja, alapos filmes produkcióhoz idő kell! A tömegsíroknak hitelesnek kell lenniük! A utcán heverő halott pedig ne húzza el a kezét, ha autó közeleg! Csapó!

Egy páncélosból éjszaka a katona csak a torkolattüzet látja. Nincs mód annak eldöntésére, hogy a rácélzott lövés Illegal cobatant-tól, az ukrán hadseregtől, vagy egy utcai harcos civiltől jött-e. A nyugati ukránbarát média és tech-cégek cenzúrája persze hazudik, és háborús bűnöket vizionál. Az látszott eddig, hogy az oroszok a lehetőségekhez képest óvatosan pusztítanak, igyekeznek megkímélni a lakosságot, mert a lakosság is orosz, vagy orosz nyelvű ukrán, tehát szláv testvér (kiemelés – szerk.). Persze a háború az kegyetlen. Ahogy a közvélemény kutatók a választásokon „kettős könyvelést folytatnak” (Schiffer András megfigyelése) úgy a haditudósító média is háborúzik és torzít. A Medián jól jósolt. Amikor a Mi Hazánk Párt teremfoglalását a kampányban az utolsó pillanatban visszamondták, az azt bizonyítja, hogy 12 év alatt kiépült egy szervilis, intoleráns politikai háttér, amely ha nem is kérik tőle, akkor is teljesít. Ez káros. Az O1G véleményterror és a „NER hűbérrendszer” közé szorultak a közvélemény kutatók – mondta Dr. Schiffer András Király Tamás riportjában. A valóságról háborúban nem lehet tiszta képet kapni.  Gyurcsány maga lottóötös a Fidesznek. Horn Gyula páros lábbal rúgta volna ki a szemlőhegyi párost a nagyagypolitikából. Az ellenzék évtizedek óta a nagy testvér Wunderwaffe-jére várt (Hitler csodafegyvere), miközben a Gyurcsány házaspár képvisel egyedül és kizárólag egy magasabb intellektuális színvonalat az ellenzéki táborban. A többi káder kuka!

Az ellenzéknek egyetlen dolog volt fontos, a globális magánpénzhatalom parancsainak megfelelni: céljuk volt a gender ideológia és a pedofília elfogadtatása, a homokos Übermentschek pride mozgalma, a háborús uszítás, a klíma hisztéria fokozása és Paks megfúrása az EU Bizottságon keresztül. Az orosz – ukrán háborúban is teljesen az amerikai – ukrán érdekeket szolgálták ki a baloldali balfácánok. Hadd fogyjon a fegyver! A Stinger vállról indítható légvédelmi rakéta darabja 120 ezer dollárba kerül, a Gevelin típusú páncéltörő rakéta darabja 186 ezer dollárba kerül.

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Elsüllyed a Moszkva. Találatot kapott. Állítólag 2 ukrán gyártmányú Neptun típusú cirkáló rakétatalálat érte. Erre az oroszok lebombázták a Neptun rakéta gyárat és a Kijevben lévő páncélozott csapatszállító gyárat. 1983-ban állt szolgálatba Szlava néven az oroszok zászlós hajója. 1996-tól lett Moszkva néven a az orosz Fekete tengeri flotta zászlóshajója. 16 db rakéta indítóállás volt a hadihajón a P1000-es Vulkán típusú rakéták számára. Ez a hajó védte távolról a szíriai orosz hadikikötőt. 500 orosz tengerész közül 150 meghalt, 200 megsebesült, a vezetési pont elvesztése iszonyú kár! A britek ígértek hajók elleni rakétát az ukránoknak. ismét feléled a Falkland konfliktus Argentínával.

Kramatorszk pályaudvarát 2022. április 7-én rakétatámadás érte. Az ukrán és a nyugati sajtó azt hazudta, hogy az oroszok lőttek a menekülők közék. De megmaradt a rakéta egy darabja, rajta a típus szám és raktári szám. Ez a pech! A Tocska-U rakéta nincs már rendszeresítve az oroszoknál. A rakéta dél-keletről, az ukrán hadsereg állásaiból jött. Tehát az ukrán hadsereg saját, orosz nemzetiségű lakosait lőtte: 50 halott, 98 sebesült (kiemelés – szerk.). Ki az agresszor? A japánok összeszedték bátorságukat és hangosan követelik a Kuril-szigetekhez tartozó 4 déli kisebb szigetet. Állítólag gáz van a tengeri talapzatban. Az oroszok elfoglaltak. Hadseregük kis része harcol Ukrajnában. Az EU velünk és a többi tagállammal fizettetné ki Ukrajna helyreállítását újabb közös hitelfelvétellel. Ukrajna a világ egyik vezető állama a korrupcióban. Az EU az ukrán oligarchák zsebét tömné.

Az orosz ukrán – háború energiaválságot okozott. Nem lehet örökké exponenciálisan növekedni. A globalizáción, fegyvergyártáson alapuló gazdasági rend nem folytatható. A vírus járvány és az orosz – ukrán konfliktus elhúzódó élelmiszer, energia és pénzügyi válságot hozott. A következmény a befelé fordulás lesz. A saját magyar, chipgyártás, vakcina gyártás feldühíti a globalista világuralmat. Ezért a nemzeti védelmi rendszerek, az operatív nemzetbiztonsági védelem jelentősége nőttön nő.

A hadsereg felépítése mindent megelőz, de a szolgálatok fejlesztését a védelmi fejlesztésekkel együtt kell szorgalmazni. A kockázat nélküli hírszerzésnek, a nyílt információk puszta csoportosításának, katalogizálásának kora lejárt. Az ukrán menekült áradat biztonsági kockázatot jelent. Olyan területekről is menekülnek, ahol nincs fenyegetettség. A menekültekkel együtt ügynöktelepítési és kimentési művelet zajlik. Európát átveszi az ukrán maffia. Bázis építése folyik. ott álltak a fekete nagy autók a határon és szervezték a jövő hálózatait (kiemelés – szerk.). Több tízmillió dollárokkal is jöttek át…

Nem indokolt a Nyugat válságait az orosz – ukrán helyi háborúra ráfogni. Ez a válság mesterséges. A háttérhatalom a pénzügyi buborék okozta válság fedésére használja a fel a háborút. Európa önként megy a vágóhídra. Az EU az USA 51. tagköztársasága lett. Ezt akarta Dobrev elvtársnő?

vitéz
báró Jánossy Péter Sámuel Ybl-díjas építészmérnök, műszaki geopolitikai elemző

Kiemelt kép: ukrán neonáci csoport, az Azov zászlóalj (Kép forrása: The Intercept) 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük