A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az USA-ban sem hülye mindenki – így reagáltak amerikai kommentelők Putyin Bidennek adott válaszára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint ismeretes, a múlt héten a 79 éves Biden Los Angelesben beszélt az országban megemelkedett inflációról, amely több mint 40 éves rekordot döntött meg. Az Egyesült Államok elnöke azt mondta, hogy az amerikaiak így fizetik a „Putyin-adót” az üzemanyag és az élelmiszer árában.

A Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum (SPIEF) plenáris ülésén Oroszország elnöke csattanós választ adott Biden kijelentésére. Azt mondta, hogy Biden csupán az analfabétáknak szánhatta ezt a kijelentést.

„Az jutott eszem, hogy vajon kinek szánták ezt a hülyeséget? Nyilván azoknak, akik sem  írni, sem olvasni nem tudnak. Az Egyesült Államokban végbemenő áremelkedés, az USA hibás gazdasági döntéseinek köszönhető, aminek semmi köze nincs a donbászi különleges hadműveletekhez. Az amerikaiak elől pedig eltitkolják a valóságot, az elszámított gazdaságpolitikájukat

– mondta Putyin.

Több twitter felhasználó is teljesen igaznak vélte az orosz elnök kijelentését, aminek hangot is adta hozzászólásaikban:

„Azaz szinte minden liberális nyugati ember” – mondja a Decemberist.
„Mi csak demokratáknak hívjuk őket” – viccelődött Southpaw Nothin.
„Biden hivatalba lépésekor felgyorsult az infláció, de persze mindezért továbbra is „Putyin” a hibás. Ha ezt elhiszed, teljesen reménytelen vagy” – John Smith.
„Ez Joe Bidenről szól – Itsameila.
„A fenébe is” – LOLoLOLOlolo.
„Az ukrajnai helyzet csak akkor érintette a Nyugatot, amikor maga a Nyugat szankciókat vezetett be a saját népe ellen” – Jonathan Falcon .
Kiemelt kép: pravdadnr.ru

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: