KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az USA aggódik: A hiperszonikus fegyverekkel felszerelt fregatt az Atlanti-óceánon hajózik (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az “Admiral Gorshkov” fregatt gyakorlatokat végzett az Atlanti-óceánon. A hajó egy Zircon hiperszonikus rakétával mért csapást egy tengeri célpontra 900 kilométeres távolságban.

“Gorshkov admirális” jelenleg valahol az Atlanti-óceán nyugati részén található – egy olyan zónában, amelyet a NATO-blokk a sajátjának tekint – írja a RIA Novosztyi.
A fregatt a hónap elején hosszú útra indult, az elnök és a honvédelmi miniszter személyesen volt jelen a fregatt kihajózásakor.
Természetesen a tüzelési gyakorlat soha nem látott érdeklődést váltott ki a nyugati hírszerzési körökben. A Gorshkov admirális legénysége “számítógépes szimulációs módban” hajtott végre elektronikus indításokat teljes harci helyzet bemutatása nélkül.
A Gorshkov” az Atlanti-óceán nyugati részén.

A Nyugat okkal fél a fregattól – írja Andrey Kots a RIA elemzője. Ez az első cirkon hiperszonikus hajóelhárító rakétákat szállító hajó, amelynek képességeit a NATO jól ismeri. Az Egyesült Államok Stratégiai Parancsnokságának vezetője, Charles Richard elismerte, hogy a jelenlegi földi és űrbeli érzékelőrendszer egyszerűen nem tudja követni a rakétákat. Hangsúlyozta, hogy míg ezek a fegyverek a tengeren vannak, a szövetség bármely hajója sebezhető.

Kiemelt képen: A “Gorskov” admirális, cirkon rakétákat hordozó fregatt
Ez is érdekelheti:  Politico: Ukrajnát frontvonalainak összeomlása fenyegeti

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük