KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Az osztrákok sem akarnak rubelben fizetni az orosz gázért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ausztria nem tervezi, hogy rubelben fizeti meg az orosz gáz ellenértékét – nyilatkozta Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter az Al Jazeera tévécsatornának.

„A mi álláspontunk egyértelmű. Elkötelezettek vagyunk a meglévő megállapodások mellett [az orosz féllel], és nem fizetünk rubelben, nincs ilyen szándékunk”

– hangsúlyozta Shallenberg.

Azt is elmondta, hogy Vlagyimir Putyin „ellentétes eredményeket” ért el döntéseivel, „egységesebbé téve a NATO-országokat”.

Karl Nehammer osztrák kancellár az OE24. TV-nek április 27-én adott interjújában azt mondta, hogy Ausztria euróban fizethet az orosz gázért, annak ellenére, hogy a Gazprom megváltoztatta a fizetési feltételeket. Az OMV osztrák olaj- és gázipari konszern a TASS tudósítójának kérdésére elmondta, hogy elemezték a Gazpromtól kapott információkat, és dolgoznak a szankcióknak megfelelő megoldáson.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Nem tárgyalunk Fidesz-idiótákkal! - Idióta vagyok..., avagy engem jobbról előznek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük