KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az orosz légierő meghiúsította egy ukrán kommandós egység partraszállását a Krím félszigeten

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz légierő meghiúsította az ukrán kommandósok partraszállási kísérletét a Krímben – közölte az orosz védelmi minisztérium szerda reggel közleményben.

A védelmi minisztérium szerint egy ukrán egység a félsziget nyugati szélén lévő Tarhankut-fok felé tartott. A kommandósok állítólag egy katonai motorcsónakon és három jet-skin haladtak a félsziget felé, ahol egy orosz haditengerészeti bázis és több repülőtér található.

A minisztérium hozzátette, hogy az éjszaka folyamán 31 drónt “elfogtak és megsemmisítettek” Oroszország nyugati régióiban, Belgorodban, Brjanszkban és Kurszkban.

Regionális tisztségviselők arról is beszámoltak, hogy az ukrán erők határon átnyúló lövéseket adtak le, de hozzátették, hogy senki sem sérült meg. Alekszandr Bogomaz brjanszki kormányzó elmondta, hogy több házat is eltaláltak több rakétavetőből. Vjacseszlav Gladkdov belgorodi kormányzó eközben azt írta a Telegramon, hogy 12 ház megrongálódott Grajvoron városában.

Kijev az elmúlt hónapokban fokozta a Krím elleni rakéta- és dróntámadásokat. Szeptember 13-án Ukrajna cirkálórakétákkal csapott le egy szevasztopoli hajógyárra, megrongálva két javítás alatt álló hadihajót az orosz hadsereg szerint. Kilenc nappal később egy rakéta csapódott be a Fekete-tengeri Flotta szevasztopoli főhadiszállásán. A Védelmi Minisztérium akkor azt közölte, hogy a támadás után egy szolgálati tag eltűnt.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: Szu-25 támadó repülőgép az ukrán fegyveres erők állásai elleni támadás során. Archív fotó

Ez is érdekelheti:  Kik állnak valójában Magyar Péter mögött? - összefüggések, tények, bizonyítékok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük