KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az orosz hadsereg megtámadta az ukránok uránlőszer-raktárát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz fegyceres erők az éjszaka folyamán csoportos légicsapást hajtott végra az ukrán hadsereg olyan objektumai ellen, ahol urántartalmú lőszereket tároltak – adta közre az Orosz Védelmi Minisztérium a Telegram csatornáján.

Az információk szerint a támadásban Storm Shadow rakéták is megsemmisültek.

Az Orosz Fegyveres Erők (AF) éjszaka csoportos csapást hajtott végre az Ukrán Fegyveres Erők szegényített urántartalmú lőszereinek és Storm Shadow rakétáinak tárolóhelyein. Ez az orosz védelmi minisztérium Telegram csatornájának üzenetéből vált ismertté.

Ezenkívül az orosz fegyveres erők csapást mértek az AFU rádiótechnikai felderítő és szabotázscsoportok kiképző központjaira. A védelmi minisztérium pontosította, hogy a csapásokat nagy hatótávolságú precíziós fegyverekkel és drónokkal hajtották végre.

A csapás célja megvalósult, az összes ellenséges létesítményt eltalálták – jegyezte meg a minisztérium. Korábban az Ukrán Fegyveres Erők egy tengerjáró személyzet nélküli hajóval próbálták megtámadni a Fekete-tengeren a Fekete-tengeri Flotta „Samum” rakétaindítóval felszerelt hajóját. Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy a támadást visszaverve az ellenséges drónt a hajó fegyverzetéből leadott tűzzel semmisítették meg.

Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium Telegram csatornája

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / Telegram

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: