KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az élet folytonossága, továbbvitele és a túlzásba vitt homoszexuális propaganda

Azzal kell kezdeném, hogy valakit vagy valamit, valakiket vagy valamiket szeretni, vagy kedvelni, esetleg nem szeretni vagy nem kedvelni: ez mind-mind érzelmi kérdés! Legjobb ismereteim szerint pedig érzelmi kérdések nem tartoznak a büntetőjog hatálya alá! Helyes tehát, ha senki emberfia nem kiállt menten kötél, vagy börtön után, ha az alábbiakban érzelmi kérdéseket illetően a sajátjától eltérő nézeteket fog olvasni!

Hogy miért kellett ezt rögtön az írásom elején kizárni? Azért, mert az élet tovább vitele mellett, a hagyományos család védelmében és a túlzásba vitt homoszexuális propaganda ellen fogok az itt következőkben érvelni. Márpedig az eszmék szabad áramlásáról, manapság szó sem lehet, – ha ezek az eszmék nem liberálisak! Akár úgy is fogalmazhatok – és ezt meg is teszem, – hogy a náci időkben szabadon áramolhattak a náci eszmék, a kommunizmus tombolása idején, szabadon áramolhattak a kommunista eszmék, ma pedig, a liberalizmus mindent ledöntő, mindent kiátkozó, mindent halálra üldöző tobzódása idején, szabadon áramolhat mindenféle kitekert, nyakatekert libsi téveszme! De csak és kizárólag azok: liberálisok! Ha valaki, – mint Orbán Viktor nagyon helyesen! – például illiberális megnyilatkozásra ragadtatja magát, nos, annak jobb lett volna meg sem születnie! Mert a mérhetetlenül toleráns libsik menten agyon köveznének, e libernyák fősodortól eltérően megnyilatkozót.

Tisztában vagyok vele, hogy e mérhetetlenül toleráns, az övéktől eltérő nézeteket is könnyedén elviselő (mert hát liberális!) amúgy megveszekedett vademberek e tolerancia jegyében engem is menten megölnének, ha tudnának! Miért? Tessék csak elolvasni fentebb a címet! Ah, minő meggondolatlanság, minő tudatlanság, minő barbár hozzáállás a dolgokhoz részemről! Mert miről is van szó?

Arról, hogy az élet valaha, jó régen egyszer csak keletkezett a Földön, aztán kifejlődött az ember és hosszú, hosszú évezredeken keresztül férfiak és nők továbbadták ezt az emberi életet mindmáig! Igen, bármilyen furcsán hangzik is ez, ma 2021-ben: az életet férfiak és nők adták tovább! Nem nők nőkkel való kapcsolata és nem férfiak férfiakkal való kapcsolata biztosította a Földön az emberi élet fennmaradását, hanem férfiak és nők egymással való kapcsolata! Ezt pedig nagyon kell hangsúlyozni ebben a mai világban, mert ma úton útfélen homoszexuális propagandával találkozunk! Annak ellenére, hogy nincs az a nagyszerű, agyon dicsért, agyon ajnározott homoszexuális, Korunk Hőse, aki ne egy férfi és egy nő kapcsolata nyomán nyerte volna el az életét, amit persze esze ágában sincs immár tovább adni, mert, hogy ő homoszexuális, korunk sztárja, egy Földre szállt tünemény, egy csodálni való csoda! Kötelező őt minden emberfiának és emberlányának imádni és imáiba foglalni! Aki homoszexuális, az ma a topon van! Az egy különleges, mert tökéletes ember, hitvány földi halandó által utol nem érhető csoda! A non plus ultra! Kritizálhatatlan! Na, még csak az kéne, hogy valaki egy rossz szót is ki merjen ejteni a száján egy buzeránssal, vagy egy leszbikussal kapcsolatban! Szót kiejteni? Hát már egy csúnya nézésért is minimum halál jár, ha az a csúnya nézés homokosra irányul!!!

Ez is érdekelheti:  Brüsszel kicsinyes és hatástalan bojkottja

Szóval, – komolyra fordítva a szót,- végtelenül beteg korunk immár ezt is elhozta!  Azt, hogy túlzásba viszik, hogy kötelező túlzásba vinni a homoszexuális propagandát. Mert z, hogy ki a homoszexuális, az a kutyát nem érdekli! Mindenki az tesz, és azt nem tesz a saját budoárjában, amit csak akar! De az utca, a közterület, az már más! Ott már mi, normálisak is ott vagyunk, akik nem csak kaptuk, de tovább is adjuk az életet! (Bocsi! De ezért vagyunk mi, igen mi, az életet tovább is adók normálisak! Akik pedig csak kapták az életet apukától (aki férfi) és anyukától (aki nő) de továbbadni már nem akarják, mert a saját nemüket szeretik, azok, – tetszik, vagy nem tetszik, – de nem normálisak, hanem abnormálisak! Igen, igen! Mindig is voltak ilyenek, most is vannak és ezután is lesznek!

A gond nem ezzel van, hogy vannak! A gond a túlzásba vitt propagandájukkal van! A gond a túlzásba vitt homoszexuális propagandával van! A gond azzal van, hogyha a homoszexuálisok nem is tudnak gyermeket nemzeni, örökbe fogadni azért szeretnének!  Tetszenek érteni? A normális férfi-nő kapcsolatot lenézik, ők gyermeket csinálni nem tudnak, de a mások által világra hozott gyermeket, azt bizony örökbe fogadnák! Hadd legyen az a szegény, ártatlan kisgyerek ugyanolyan elfuserált, mint akik örökbe fogadták, hiszen azt látja maga körül, hogy neki két apukája van, anyukája meg egy sem, vagy két anyukája van, apukája meg egy sem! Az ilyen gyermekből TERMÉSZETESEN más sem lehet, csak elfajzott, csak nem normális, azaz homoszexuális!

De ha már ilyen szépen felvázoltuk a dolgokat, hely hiányában nem elmélyedve benne, akkor mi a normális, – szerintünk?

Kérem szépen az, hogy aki homoszexuális, az homoszexuális, és ezzel kész! Nem rendeznek nyilvánosan, közterületen felvonulásokat, „büszkeség napját” mert nincs mire büszkének lenniük! Nem csinálnak a homoszexualitásnak éjjel és nappal reklámot, nem favorizálják, nem reklámozzák, mert a téma ezt nem érdemli meg! Nem dörgölik a létüket naponta nekünk, normálisoknak az orrunk alá, mert mi viszolygunk, undorodunk az ő tevékenységüktől!  Szabad, ugye? Elfogadjuk, hogy ők is vannak, de nem rajongunk értük! Mi őket elfajzottaknak, nem normálisoknak tartjuk! Ha a fejük tetejére állnak, akkor is! És ezt nekik bizony tudomásul kell venniük! Kötelező! Ha ők elvárják tőlünk, hogy mi tudomásul vegyük az ő létezésüket, akkor nekik is tudomásul kell venniük, hogy mi is a világon vagyunk! Ha pedig azt tudomásul veszik, akkor nem hivalkodnak az elfajzottságukkal! Nem kell szégyellni, miért is? De büszkének lenni rá: no, erre a világon semmi ok sincs!

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

Polgárdy Géza

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Dr. Polgárdy Géza: Tűzparancsot!

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük