KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Tűzparancsot!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha csak paszírozzuk, kenegetjük, paszírozzuk, kenegetjük azt a valamit, amit migráns beözönlésnek nevezünk, azzal bizony nem megyünk semmire! Egyről a kettőre biztosan nem jutunk vele! Már pedig napjaink Európájában ennél több aligha történik a tárgyban.

Mi, magyarok egy fokkal határozottabbak és elszántabbak vagyunk, mint a tőlünk nyugatabbra fekvő országok népei. Hiszen tény, hogy Magyarországot nem árasztják el a migránsok, mint akárcsak a szomszédos Ausztriát, hogy Német-, vagy Svédországról már ne is beszéljünk. Mondhatnánk persze azt is, hogy jobb az óvatosság, a körültekintő és finomabb megoldás, az országunkra állandó jelleggel rátörő migránsok visszakísérése a határhoz, mint az ennél sokkal keményebb fellépés! Mert még belénk, magyarokba marna az Európai Unió liberális és balos többsége! Marna?

De hát nem ez van, így is, nap, mint nap?

Mi finomkodunk, (visszakísérünk), a migránsok meg persze jönnek, áradnak ezután is, szünet és megállás nélkül, éjjel és nappal. Jönnek egyre újabbak is, meg a visszakísértek is ismételten, özönlenek, percnyi megállás nélkül! Az EU-ban meg a migrációt támogató, mi több azt erőltető libsik és balosok – mint tudjuk – így együtt erős többségben vannak. S szinte szünet nélkül vegzálják is a magyarokat, viccbe illő jogállamisági szólamokat lengetve! Amiről ugyancsak tudjuk, hogy egy kitaláció, egy jó nagy marhaság, egy ökörség, mivel a jogállamisági kritériumok nincsenek sem meghatározva, sem leírva, sem mind a 27 tagállam által elfogadva, hogy azokat aztán mindenkin egyforma súllyal számon lehessen kérni. Akkor meg? Ez így, kabaréba illő képtelenség!

A jogállamisági kritériumok természetesen meghatározhatók lennének, – miért is ne? Na, de a harcba ezzel, mint érvvel indulók bolondok lennének lefektetni e szabályokat! A „jogállamisági kritériumok” a libsiknek és balosoknak nem gyakorlatilag, hanem csupán hivatkozásként kellenek! Azért, hogy a meg nem határozottak be nem tartásával állandóan revolverezhessék a migrációnak ellenálló országokat. Mert kész röhej: azt, ami nincs meghatározva, azt hogy lehet betartani, és hogy lehet nem betartani? Ez egy képtelenség! S mégis! A libsik és balosok, mint egy hatalmas, mint egy jó nagy bunkósbotot lengetik a fejük felett a „jogállamiság”be nem tartását. Nem fogadsz be migránsokat ? Akkor te nem is vagy jogállam! De, kevéssé tisztelt libernyák és balos EU-képviselők! Magyar, – és Lengyelország sokkal inkább jogállam, mint teszem azt Belgium, ahol a belga rendőrök agyonvertek egy (Jozef Chovanec nevű? Jól írom a nevét?) férfit, de ez a kutyát nem érdekelte, hiszen Belgium tele van más földrészekről jogellenesen beáradt migránsokkal! Ha pedig sok náluk a migráns, akkor a belgák jogállam, rendőrei pedig nyugodtan, következmények nélkül agyonverhetnek egy szlovák férfit, Ez az egész jogállamosdi így, ahogy most a dolgok mennek: kész röhej!

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Na, mármost! Ha nem fogadunk be az országunkba ide jogellenesen betörő migránsokat, s ezért így is, úgy is, mindenképpen simfelnek minket ezek a beteg lelkű EU libsik és EU balosok, akkor nem kellene végre erélyesebben fellépni a kerítésünkre (pontosabban az országra) zúduló migráns söpredékkel szemben? Hogy – végre, valahára! – immár okot is adjunk az állandó jelleggel ellenünk áskálódó, acsarkodó EU- haramiáknak? Hiszen, – még egyszer mondom, – ha nem engedünk be migránsokat, akkor bánhatunk akármilyen kesztyűs kézzel is a migránsokkal, mindenképpen mi vagyunk a fekete bárányok! Időről időre meg is próbálnak minket deresre húzni, meg fenyegetésekkel, nekünk jogosan járó EU-s pénzek megvonásának kilátásba helyezésével zsarolni.

Ez az évek során kialakított, gyakorlat immár nagyon, de nagyon unalmas és terhes!

Tavaly, 2020-ban, négy alkalommal próbáltak meg migránsok Szerbia felől erőszakosan a magyar határon áttörni. Még januárban Röszkénél próbált meg mintegy hatvan migráns betörni az országba, majd augusztusban már száz körüli migráns támadt erőszakosan a magyar határra. Szeptemberben negyven agresszív bevándorló rohamozta meg a magyar határt. Végül december 31-re virradóan Kübekházánál, a magyar – román – szerb hármas határjel közelében,a szerb oldalon gyűlt össze mintegy 120 migráns, s próbált meg erőszakosan Magyarországra jutni. A határt védő magyar egyenruhásokat kövekkel dobálták meg, így akartak Magyarországa jönni. A magyar rendőrök és katonák azonban megakadályozták ezt!

Ezen túl azonban a migránsokat semmiféle joghátrány, büntetés nem érte. Ez pedig azért is érdekes, mert ha most, pandémia idején valaki a szabályokat megszegve maszk nélkül megy közterületre, vagy megszegi a kijárási tilalmakat, s például este 20 óra után lófrál az utcán, akkor megbüntetik! Rendőröket kővel megdobálni, és az ország határaira törni, az viszont nem érdemel büntetést? Az semmi? Az nem főbenjáró bűn, csak maszk nélkül mászkálni?

Ez is érdekelheti:  Vekker úr: Nyakig a pedofil ügyben az ellenzék? - avagy az erkölcsi hullák hajnala
Álljon meg a menet!

S ezzel nem a pandémia kapcsán hozott indokolt szabályok megszegőit mentesíteném a bírság alól! Dehogy! Az jogos! De az erőszakos migránsok megbüntetése még ennél ism jogosabb és indokoltabb! Vagy nem?Az nem probléma?

S még valami! A migránsokat jó pénzért a magyar határhoz szállító ember-csempészek, – egyelőre – egyszerre csupán néhány száz migránst fuvaroznak ide hozzánk! Ezt a migráns mennyiséget a magyar határvédelem mindeddig sikeresen akadályozta meg abban, hogy hosszabb ideig az ország területére lépjen!

Remek, csak gratulálhatunk hozzá! Ám anélkül, hogy tippeket akarnánk adni, – az embercsempészek meg amúgy sem olvassák e sorokat, meg magyarul sem tudnak, – akkor mi lenne, ha több ezer migránst egyszerre indítanának a magyar határnak, a kerítés teljes hosszában elosztva őket? Ugyan nincsenek konkrét ismereteink a magyar határt védő rendőri és katonai erőkről, azok létszámáról,

ám azt kizártnak tartjuk, hogy egy eseti, váratlan, 3-4-5000 migráns egyszerre történő határnak indulását ugyanennyi magyar rendőr és katona fogadhatná.

Akkor meg?

Szóval, fentebb erőteljesebb, határozottabb fellépést emlegettem, sürgettem a magyar határra jogsértő módon törő migránsok feltartóztatása céljából.

Mert az ugye tény, hogy az Afrikából a tengeren Európába érkező migránsok nem mindegyike éri el az európai partokat! Hanem immár több ezren lelték halálukat a tengerbe fulladva!

Ez a sok halott nem jelent problémát?

Amikor egy erőszakos határra támadáskor a határt őrző magyar fegyveresek egyike riasztó lövéseket leadva a levegőbe lőtt, a már magyar területre tört söpredék teljes létszámban visszarohant Szerbiába!

Megítélésem szerint adott vészhelyzetben, – nem máskor! – egy két migránst

egy tűzparancs nyomán fegyvervégre kapva, a további rendszeres határainkra támadás megelőzhető lenne! Mert lehet lábra is lőni! Nem kell feltétlen halálos sérülést okozni! Ennek aztán híre menne, s a magyar határt elkerülnék a nem kívánt látogatóink!

Ez is érdekelheti:  Vekker úr: Nyakig a pedofil ügyben az ellenzék? - avagy az erkölcsi hullák hajnala

De nem kerülgetem a forró kását!

Előbb-utóbb a magyar határt szünet nélkül ostromló migránsok ellen indokolt lesz kiadni a TŰZPARANCSOT!

A szerző nyugalmazott jogász, közgazdász, szociológus

 

NIF megjegyzés:

Akik elfelejtették volna, a magyar határon évtizedekig volt érvényben tűzparancs, attól függetlenül, hogy ki- vagy éppen befelé tartott valaki illegálisan a magyar határszakaszon. Ez nem azt jelenti, hogy visszavágynánk az „emberarcú szocializmust”. Pusztán arról van szó, hogy az országot meg kell védeni minden külső és belső ellenséggel szemben. Ja, hogy ez most nem EU konform. Ennek látjuk is az eredményét a széthulló, valamikor általunk is vágyott nyugat-európai országokban. Köszönjük, de szerintünk az ország józanul gondolkodó többsége ebből nem kér. 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük