KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Antifa nem szereti az időseket Kanadában – és nálunk mi a helyzet?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kanada miniszterelnökének, Justin Trudeaunak az országában az Antifa így viszonyul az idősekhez.

Úgy látszik ez a gondolkodásmód internacionalista, mint a kommunizmus, tehát a következtetés logikus: ez maga az újraéledő kommunizmus, amit mi már Európának ebben a részében hosszú évtizedeken keresztül megtapasztaltunk.

És ez a gondolkodás újra itt van nálunk egy új Kádár személyében, aki arra szólítja fel az idősebbeket, hogy ne menjenek el szavazni. Ezzel kezdődik, de vajon mivel végződne, ha ismét hatalomra kerülnének? Köszönjük, de nem kell egy újabb Kádár! Ugyan a momentumos Kádár Barnabás helyesbített, ez azonban mit sem változtat azon a felfogáson és törekvésen, amit ez a társaság képvisel.

Ami pedig az Antifa és a Momentum szellemiségét jelenti, az maga az egygyökerűség. Együtt a BLM-el és a szivárvánnyal. Szélsőséges és kirekesztő.

Álljon itt tanulságul még egy eset, mely a New York Liberty  és a Seattle Storm női kosárlabda csapatainak meccsén történt. Nem számít az Amerikai Himnusz, ők inkább levonulnak a pályáról, minthogy nemzeti dalukat együtt énekelnék. És ezek tények!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Budapestre látogat pénteken a svéd miniszterelnök

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Az Antifa nem szereti az időseket Kanadában – és nálunk mi a helyzet?

  1. És ez a dolog kölcsönös , ki a fene veszi figyelembe ezeket az újonnan született semmirevaló lusta csavargókat , mindent csinálnak , csak épp a munkát elkerüljék ..meg is kapják majd öregségükre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük