KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Boldog István: Támogatom a European Patriots Unite törekvéseit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meg kell védenünk nemzeti értékeinket, meg kell védenünk a nemzetek Európáját!” – fogalmazott Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki Facebook bejegyzésében fejezte ki támogatását a civil, patrióta egyesület felé, miközben Kremser Tamás elnökkel egyeztetett. 

A képviselő úr körülbelül egy hete számolt be három javaslatáról: az Antifa betiltásáról, a pedofilok kasztrálása és a nemzeti jelképek védelméről (melyről korábban itt írtunk), melyeket a European Patriots Unite a jelenkor legkorrektebb nemzeti törekvéseinek tartja.

„Fontos a nemzeti szövetség: Nemzeti jelképeink védelmét nem csak a pártpolitikában, hanem a civil életben, a mindennapokban is jogunk van megvédeni! Merjünk kiállni jobboldaliságunkért, magyarságunkért és európaiságunkért, hogy azt ne sérthessék a globalista, liberális hatalmak! Európa nemzetben gondolkodó állampolgárai szemében követendő példa lehet kiállásunk a normalitás, a szuverenitásunk és a rendpártiság mellett.” – tette hozzá Walter Pál Péter az EPU ügyvezetője.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: