KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai tábornok az orosz erők elpusztításával fenyeget (videó)

David Petraeus nyugalmazott amerikai hadseregtábornok kijelentette, hogy Washington pusztító választ ad minden orosz nukleáris támadásra Ukrajnában, megsemmisítve Moszkva teljes haderejét és katonai bázisait a térségben.

Patraeus, aki rövid ideig a CIA igazgatójaként dolgozott, miután a felkelők elleni stratégiája kudarcot vallott Afganisztánban, azt nyilatkozta vasárnap az ABC Newsnak adott interjújában : „A NATO irányításával közös csapással válaszolnánk, amely minden általunk látható hagyományos orosz egységet megsemmisítene Ukrajnában, a Krím-félszigeten és az orosz flottát a Fekete-tengeren.

A nyugalmazott tábornok konkrétumokról igazából nem beszélt az elképzelt NATO műveletet illetően, ami az orosz egységek megsemmisítésére vonatkozott volna, és elismerte, hogy mindez részéről egy hipotetikus álláspont és arra is kitért, hogy valójában nincs tisztában a Biden vezette kormányzat valós terveivel.

Patraeus ugyanakkor hozzátette, hogy Washingtonnak kerülnie kell az „kölcsönös atomcsapások bekövetkeztét, de meg kell mutatnia, hogy ez semmilyen módon nem fogadható el az oroszok részéről a nukleáris erő használata”.

Egy ilyen forgatókönyv szerint az Egyesült Államok közvetlenül háborúzna a világ legnagyobb nukleáris hatalmával, mivel Vlagyimir Putyin elnök a múlt hónapban arra figyelmeztetett, hogy Moszkva minden rendelkezésre álló eszközt bevet Oroszország és népe védelmében, ha az ország területi integritása veszélybe kerül. A Fehér Ház az Ukrajna elleni atomfegyverek bevetésével fenyegetésként értelmezte, és „katasztrofális következményekkel” fenyegette meg Oroszországot.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt kép forrása: anselm.edu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük