KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az a „bizonyos” Wagner csoport és a Nyugat próbálkozásai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szentpéterváron megalakult a Wagner Társaság. Azokból a hazafiakból, akik készek önként fegyvert fogni hazájukért. Mostantól tehát nem lehet őket csavargó, bérgyilkos bandának tekinteni.

Az USA, AZ EGÉSZ NYUGATI KÖZÖSSÉG, MINT BŰNSZERVEZET, két koholt koncepciós ügyben akarta elérni Oroszország kiátkozását. Az egyik: a 2014 júliusában lelőtt maláj gép ügye. A másik: a Wagner által a Donbasszban állítólag elkövetett háborús bűntettek.

A maláj gép ügyében „vizsgálódó”, a hollandok által irányított bizottság, öt évi „nyomozás” után sem tudta felmutatni annak bizonyítékát, hogy az oroszoknak, a Donbassz népfelkelőinek valamilyen közük is lenne a maláj utasszállító lelövéséhez. Ezért két éve márciusban egy pert indítottak Hagában – azzal: hátha a bírósági tárgyalás során elhangzik a „perdöntő” vallomás.

Minden jel szerint hasonló tárgyalásra készültek a „Wagner által elkövetett háborús bűntettek” ügyében is.

A „perdöntő beismeréseket” a kézre kerítendő áldozatokból (szükség esetén) kínvallatásokkal, tudatmódosító injekciókkal gondolták kicsikarni. Ebből a célból MÁSFÉL ÉV ALATT 6+33 = 39 EMBER ELRABLÁSÁVAL, illetve kézre kerítésével PRÓBÁLKOZTAK. Ebből három sikeres volt.

A nagyszerű Uniónk és a Donbassz emberi jogai

A hágai per koronatanújául a HOLLAND titkosszolgálat Vlagyimir Cemah nyugalmazott ezredest, a donyecki népi milícia tisztjét szemelte ki. Ukrán kollégáikkal elraboltatták és Kijevbe vitették az idős embert. Mielőtt azonban a kínvallatások érdemben elkezdődhettek volna, egy fogolycsere folyamán az ukránok kénytelenek voltak szabadon engedni őt. Egy orosz állampolgárt egy Moszkva környéki kisvárosból próbálták elrabolni. Az akció azonban kudarcot vallott.

A hágai bíróság letartóztatási parancsot adott ki három orosz és egy ukrán állampolgár ellen. Az utóbbi Donyeckben élt. Az ottani elhárításnak azonban tudomására jutott a készülő emberrablás, így az akciót megakadályozták.

Az ukrán elhárítás azt találta ki, hogy kecsegtető állásajánlattal fegyveres vagyonőröket toboroznak. Közülük tervezték kiszűrni a wagnerosokat. Az összegyűlt 180 emberből útnak indítottak az első 33 fős csoportot, reménybeni venezuelai munkahelyük felé. A tervek szerint a csoport gépét Kijevbe térítettek volna, ahol elfogják őket. AZ AMERIKAI ÉS UKRÁN TITKOSSZOLGÁLAT EGY ÉVIG DOLGOZOTT A MŰVELET ELŐKÉSZÍTÉSÉN. Végül azonban az előbbiek mohóságán az akció elbukott.

Ez is érdekelheti:  Korrupció Óbudán: tíz gyanúsított, százmilliós kenőpénz

2014 nyarán, a luganszki repülőtérért vívott harcokban egy orosz önkéntes, Gyenyisz Haritonov lelőtte az ukrán hadsereg egyik csapatszállító gépét. Ennek fedélzetén, 40 ukrán deszantossal együtt utazott néhány magas rangú NATO (amerikai) tiszt is.

Hat és fél évi nyomozás után az ukrán titkosszolgálatnak sikerült kiderítenie Haritonov lakóhelyét (a Volga menti Asztrahany megyében). Megbízásukra egy orosz alvilági csoport megtámadta, leütötte, elkábította, és az ukrán határra szállította őt. Amikor azonban három ukrán ügynök behatolt orosz területre, hogy felnyaláboljak és magukkal vigyek foglyukat, az orosz határőrök szerencsére ezt észrevették, és meghiúsítottak az akciót. Haritonov utólag elmondta: a wagneresek ügyével összefüggésben rabolták el őt. Tisztában volt azzal, hogy szörnyű kínzások vártak volna rá.

Szintén a wagneresek koholt ügyében szántak szerepet Andrej Koszjaknak, az LNR tűzszüneti ellenőrző bizottsága megfigyelő tisztjének. Őt tavaly októberben támadta meg ellenőrző posztján egy ukrán diverzáns csoport, és hurcolta magával. Hírek érkeztek arról, hogy elrablói kínzásokkal, lelki gyötrésekkel próbálják megtörni.

Tavaly ősszel – az ukrán hatóságok által kiadott elfogatóparancs alapján – a cseh hatóságok a hazafelé induló Alekszandr Francsetti orosz állampolgárt, a prágai repülőtéren kiadatási őrizetbe vették. Őt – aki a 2014 februári szevasztopoli forrongások idején afféle fegyvertelen polgárőr egységet szervezett a közrend fenntartására – szintén összefüggésbe hozták a Wagner által állítólag elkövetett háborús bűntettekkel.

Ez utóbbi két ember további sorsáról a szerzőnek nincs tudomása, mivel kórházba került.

Oroszországot a múlt év októberére kiközösítették a nemzetközi életből. Josep Borrell uniós fődiplomata, hírhedt nyilatkozatában, az egész Nyugat nevében, GYAKORLATILAG HADAT ÜZENT OROSZORSZÁGNAK.

Február vége óta tudom újra követni az eseményeket. AZÓTA SEMMI SEM VOLT HALLHATÓ – SEM A HÁGAI PERRŐL, SEM A WAGNERESEK ÜGYÉRŐL.

Úgy látszik, ez a két koholt ügy volt az a mór, amelyik – miután megtette kötelességet – immár elmehetett. Kit érdekel már a lelőtt maláj utasszállító 298 áldozata hozzátartozóinak bánata és fájdalma?

Ez is érdekelheti:  A kínai miniszterelnök nem akart találkozni a német alkancellárral

Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A maláj Boeing utasainak vére Porosenko elnök kezén szárad

Szörnyű sors vár az elrabolt luganszki katonatisztre – Az EBESZ szemet hunyt a luganszki megfigyelő elrablása fölött

Az SZBU-nál kínozzák az elrabolt luganszki megfigyelőt

https://internetfigyelo.com/ket-elrabolt-katonaember-vlagyimir-cemah-es-andrej-koszjak/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük