KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

American Thinker: Valójában a milliárdos Soros György irányítja Amerikát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök minden tevékenysége azt mutatja, hogy az USA-t valójában a milliárdos Soros György irányítja szervezeteinek hálózatán keresztül – írta Brian Camenker, az American Thinker rovatvezetője.

A szerző szerint a neveket elfelejtő és „nyilvánvalóan demenciában” szenvedő Biden nem lehetett tudatában annak, hogy mennyire radikális rendeleteket ír alá, olyanokat, amelyek „pusztító inflációt”, bevándorlási hullámot és energiaválságot, valamint az állampolgárok „terrorizálását” eredményezték.

„Minden a Soros-szervezeti hálózat érintettségére utal. Soros emberei rendkívül okosak és tapasztaltak, szenvedélyesen utálják Amerikát, ugyanakkor több évtizede Amerikában tevékenykednek, miközben hihetetlen gazdagsághoz és befolyáshoz jutottak. Képesek arra, hogy szisztematikusan lerombolják az Egyesült Államokat 

– írta Brian Camenker.

A szerző arra is felhívja a figyelmet, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni azokat a tényeket, hogy Biden nem egy sikeres kampány eredményeként lett az USA elnöke, hanem egy olyan összehangolt folyamat eredményeként, amelyet dollármilliárdokkal és Amerika legerősebb vállalataival és politikai szervezőivel történt összefogással ért el, miközben teljesen felforgatták az amerikai választási folyamatot.

„A mostani eseményeket elnézve, és a múltból tanulva nem túlzás azt állítani, hogy mindannyian egy pokolba rohanó vonat utasai vagyunk. Ha nem állítjuk meg hamarosan, nem lesz visszaút”

– írja a szerző.

Camenker ugyanakkor a republikánusokról is keményen fogalmaz. Szerinte a republikánusok gyávák, akik úriember módra harcolnak, és ez a harc vesztésre van ítélve.

Brian Camenker egyébként a MassResistance, nevű nemzeti, családbarát aktivista szervezet igazgatója.

 

Kiemelt kép: © AFP 2022 / VINCENZO PINTO
Soros György amerikai milliárdos sziluettje

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Oroszország és Vietnam igazságos többpólusú világrendet akar

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük