KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

APPEL – A magyar ellenzék figyelmébe

Az EU környékén keresendő a covid védekezés hiátusainak alapja. Felmerül a kérdés is, nem követett-e el mulasztásos alkotmánysértést Brüsszel?

Mire gondolok?

Az Unió Alapjogi Chartája hat csoportba szedve tartalmazza az EU-s polgárok minden személyes jogát.

Mindjárt az első pont beszél a méltóságról.
Így kezdődik:
– az emberi méltóság sérthetetlen,
– minden embernek joga van az élethez, senkit nem lehet halálra ítélni vagy kivégezni,
– mindenkinek joga van a testi és szellemi sérthetetlenséghez.

Nos, ezek a jogaink sérültek részben, adott esetben végzetesen a parttalan és üres ígéretek sorával, illetve a cinikus és értelmetlen, kegyetlen üzleti és politikai érdekek által vezérelt keleti vakcinabeszerzés tilalmaival.

A késlekedés és a szándékos késleltetés életekbe került. Sok sok életbe.

Felszólítom tehát az ellenzéket, hogy ha már a vírus elleni védekezés anomáliáival kívánnak érdemben foglalkozni, forduljanak egyenesen az azért felelős szervhez, az Európai Unióhoz, és személyesen von der Leyen asszonyhoz, aki nem csak hogy elmulasztotta ellátni tagországait időben vakcinával, nem csak megtiltotta az egyéb helyről történő vakcinabeszerzést, de még ahhoz is volt képe, hogy Orbán Viktort megfeddje, amiért két nappal előbb kezdte el állampolgárainak oltását, mint azt a teljesen inkompetens EU vezetősége megálmodta.
Közben persze hullottak az emberek, de az egység fontosabb minden életnél!

Ugyanezzel a felszólítással élnék Magyarország kormánya felé.

Álmodjunk nagyot, és képzeljük csak el, ha a vakcinák nem késnek az EU-ból, illetve nem tiltják a keleti vakcinák beszerzését.
Képzeljük el, hányan élhetnének – egy sikeres első hullámú védekezést követően – még ma is azok közül, akiket a harmadik hullám maga alá temetett.

Vizsgáljuk meg az uniós vakcinaszerződéseket, próbáljuk a kitakart részleteket is feltárni.

Ebből ki fog derülni, hogy ha Magyarország időben megkapta volna a szerződött oltásokat és ebből fakadóan be tudta volna oltani legalább a veszélyeztetett lakosságot még a harmadik hullám előtt, akkor ma nem 200 ember hal meg naponta, csak mondjuk 25-30. Szeretném látni az Uniós kapukat döngető ellenzékieket ez ügyben.

Ez is érdekelheti:  Bayer: Mi a rossebért támadt volna meg Moszkva egy kijevi gyerekkórházat?

Én tehát kikalkulálnám a fentiekből fakadóan, hány ezer ember halála szárad primér módon az Unió vezetőségének lelkén, hanyagságán, arroganciáján és mindent elkövetnék, hogy morális, jogi és adott esetben egyéb jellegű jóvátételt kaphasson Magyarország.

Én nem vagyok jogász. Én csak egy végtelenül felháborodott magyar állampolgár vagyok, akinek egyformán van elege a „magyar” ellenzékből és gazdájukból, a Soros-globalisták szellemiségében kormányozó Unióból.

Tudom, hogy itt vágyálmokat fogalmaztam meg, de legalább egyszer elhangzott ez az éterben is.

Akinek füle van, hallja meg!

Szilágyi Ákos

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük