KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kétoldali tüdőgyulladást kapott Dobrev Klára

Kétoldali tüdőgyulladást kapott Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője a koronavírus-fertőzése szövődményeként.

A Facebook-oldalán számolt be erről szerdai bejegyzésében:

Kemény három hét van mögöttem. A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a Covidon átesettek mondják”

írta, hozzátéve: nem szorult kórházi kezelésre, és mára jobban van.

https://www.facebook.com/dobrevklara/posts/3795517630524404

Bejegyzésében Dobrev a kormányt hibáztatta a járványhullám alatt történt halálesetekért:

Maró dühvel olvasom, hogy Magyarországon halnak meg arányaiban a legtöbben a világon. […] Sajnos, a kormány nem érti ezt a felelősségét, és az emberek élete helyett sportra, az egyházaknak, vadászati kiállításra és még ki tudja, mennyi felesleges dologra megy el a pénz”.

Gyurcsányné kirohanása annak fényében ironikus, hogy ő maga korántsem tett mindent annak érdekében, hogy ne fertőzzön meg másokat.

Dobrev március 5-én posztolt arról, hogy megfertőződött a SARS–CoV-2 vírussal, vagyis március 2-án, az országjáró körútjának kezdetén már könnyen pozitív lehetett, a közösségi oldalán található képek tanúsága szerint mégis több találkozón nem viselt maszkot, és nem tartotta be az előírt másfél méteres távolságot a beszélgetőpartnereitől.

Dobrev Klára március 2-án maszk nélkül beszélgetett Hoffer Dáviddal, aki pedig Tatabánya DK-s önkormányzati képviselője. Gyurcsányné ezután találkozott a tatabányai polgármesterrel, Szücsné Posztovics Ilonával is, akivel szintén maszk nélkül beszélgetett. Ezután elindult Szombathelyre, ahol Nemény Adrás polgármesterrel is eszmét cserélt maszk nélkül. Ugyanaznap Krúg Emíliával beszélgetett az ATV Egyenes Beszéd című műsorában maszk nélkül.
Magyar Nemzet – Ma 7

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük