A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új médiatörvény kell

Toroczkai: Vadai Ágnes hozta az ÁVÓ-s tempót

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az M1 vendége volt Toroczkai László a Mi Hazánk elnöke, akit Vadai Ágnes közösségi oldalon tett bejegyzésével kapcsolatosan kérdeztek.

Ebben a bejegyzésben a DK-s képviselő megfenyegette az ő olvasatában apropagandistának számító kormányzati újságírókat, akik ugyanúgy elnyerik majd méltó büntetésüket, ahogya Ruandában vagy egykor a náci Németországban.

Toroczkai szerint Vadai csak a kormányzati médiában dolgozókra vonatkoztatta a kijelentését, de szét kell nézni máshol is, például a legnézettebb RTL Klub televíziónál is, amely mögött a németországi székhelyű Bertelsmann cégcsoport áll, amely cégcsoport egyben a Facebook cenzúráját is végzi. Toroczkai felhívta a figyelmet arra, hogy az a cenzúra, amelyet ezen a közösségi oldalon folytatnak megengedhetetlen, hiszen például mind a Mi Hazánk, mind pedig az ő személyes fiókját törölte minden indok nélkül a Facebook.

Korábban is beszámoltunk már arról hogy a Mi Hazánk Mozgalom támogatja egy új médiatörvény megalkotását, amelyet elsősorban a legdurvább cenzúrát alkalmazókkal szemben tart szükségesnek.

A Toroczkai Lászlóval folytatott beszélgetés teljes egészében itt megtekinthető:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: