KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Angolul üzent Bidennek az orosz katona, miután kilőtték a harmadik Abrams harckocsit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kilőtték az oroszok a harmadik Abrams típusú amerikai harckocsit is, amit az USA bocsátott rendelkezésére kijevi bábkormányának.

Mint arról az Orosz Hírek beszámol, videó is készült az esetről, majd pedig egy orosz katona megköszöni az amerikai elnöknek azt a lehetőséget, hogy megküldték az ukránoknak ezeket a tankokat, amivel plusz keresethez segítik az azokat kilövő orosz katonákat. Sőt biztatta is az amerikai elnököt, hogy küldjön még ezekből a járművekből:

“Mi, orosz harcosok őszinte hálánkat fejezzük ki Önnek az Abrams harckocsikért, amelyeket az Egyesült Államok szállít Ukrajnának”

– mondja Bidennek üzenve angolul.

A katona a továbbiakban elmondja, hogy az orosz csapatok minden egyes nyugati felszerelésért, amelyet megsemmisítenek, bónuszt kapnak, és arra kéri Bident, hogy küldjön több Abrams tankot, mivel azokból, amelyek Ukrajnába érkeztek, “nagyon kevés van”, és a csapatoknak sok időt kell tölteniük a vadászatukkal – írja az Orosz Hírek.

Az USA 2023 januárjában jelentette be 31 darab Abrams harckocsi szállítását Ukrajnának, de azok csak ősszel érkeztek meg, és egészen idén februárig nem voltak a frontvonalon.

Peszkov: Az ukrán Abrams tankok ugyanúgy égnek mint a többi

A katona hozzátette, hogy nincs elég amerikai tank Ukrajnában ahhoz, hogy minden orosz katona megkapja a bónuszát, és felajánlotta Bidennek, hogy minden egyes megsemmisített tank után 10% jutalékot kap. Azt is javasolta, hogy Biden szerezzen be egy orosz MIR bankkártyát, hogy a katonák könnyebben küldhessék neki a pénzt.

Ez is érdekelheti:  Magyar aggályok a NATO-val kapcsolatban

A videó azzal zárul, hogy a katona gúnyosan dicséri Bident, mint “igazi hazafit és a legjobb amerikai elnököt”, miközben reményét fejezi ki a “kölcsönösen előnyös partnerségre”. “Együtt győzni fogunk!” – teszi hozzá.

Korábban vasárnap arról számoltak be, hogy Donbasszban megsemmisítettek egy újabb Abrams harckocsit és egy Abrams alvázon alapuló, amerikai gyártmányú aknamentesítő járművet. A múlt héten az orosz védelmi minisztérium megerősítette az első amerikai gyártmányú nehézpáncélos megsemmisítését az ukrajnai konfliktusban.

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük