KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amiről nem beszélhetnek Biden emberei…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fehér Ház egyik tanácsadója elismerte, hogy munkatársai aggódnak Joe Biden amerikai elnök romló kognitív képességei és alelnöke, Kamala Harris népszerűtlensége miatt, de nyilvánosan nem adhatnak hangot ezeknek az aggodalmaknak, mivel az elnök még idén indul az elnökválasztáson.

Egy rejtett kamerás felvételen, amelyet egy újságíró, James O’Keefe tett közzé az interneten szerdán, a Fehér Ház kiberbiztonsági elemzője, Charlie Kraiger elismerte, hogy a 81 éves Biden „egyre lassul”. Azt is elmondta, hogy voltak egyeztetések arról, hogy Harrist kiveszik az alelnököknek nevezendők listájáról a 2024-es választási időszakban, de a Demokrata Párt jelöltjének személye kőbe vannak vésve.

„Szerintem meg kellene szabadulniuk tőle, de nem hiszem, hogy ezt megteszik”

– mondta Kraiger O’Keefe-nek, aki a beszélgetés során álcázta magát, befestette a haját és szemüveget viselt.

Elnökváltásra készülnek a Fehér Házban?

Arra a kérdésre, hogy a Fehér Ház munkatársai nyilvánosan és őszintén beszélhetnek-e arról, hogy Biden és Harris alkalmas-e egy újabb ciklusra, hozzátette:

„Nem, nem, nekik kell betartaniuk a szabályokat”.

Kraiger elismerte, hogy a munkatársak „nagyon aggódnak” Biden mentális állapota miatt, amit O’Keefe „demenciának” nevezett, de ezeket az aggodalmakat titokban kell tartaniuk. „Tudnak róla; természetesen tudnak róla. De az optika és a botrány miatt úgy érzik, nem szabad ezeket a kérdéseket nyíltan feszegetni. Én csak azt mondom, amit hallottam. Hogy ennek mi értelme van, nem tudom, de ezt hallottam.”

Ez is érdekelheti:  Több mint 860 millió forint ment sms-ekre, adatbázis-építésre, online hirdetésekre a baloldalon

Kraiger a Fehér Ház Végrehajtó Hivatalában dolgozik kiberbiztonsági elemzőként és külügyi referensként, akinek ez állt a LinkedIn-fiókjában, amit azonban zároltak. Kraiger elmondta, hogy ő irányítja az amerikai külügyminisztérium és az amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID) számítógépes hálózatainak biztonságát.

A munkatárs szerint a Fehér Ház tisztviselői valószínűleg tisztában vannak Biden mentális hanyatlásának súlyosságával, „azonban a modern történelemben még soha senki nem mondta azt, hogy nem jelöljük újra az elnököt egy második ciklusra. Ilyen egyszerűen eddig még nem történt”. A Fehér Ház segítői hasonlóan fatalisták az első női amerikai alelnökkel kapcsolatban, aki fekete apától és indiai anyától származik.

„Nem népszerű, de az első fekete hölgyet, aki alelnök lett, nem lehet levenni az elnöki listáról. Ez milyen üzenetet küldene az afroamerikai szavazóknak?”

– tette fel a kérdést Kraiger.

Hozzátette, hogy Harris nem tudta megtartani a fekete munkatársait, akik „tömegesen felmondtak neki”, de a kormányzat tisztviselői „sajnálatos módon” úgy döntöttek, hogy egy belső vita után megtartják őt [Harrist] Biden alelnök-jelöltjeként.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép: James O’Keefe / Fotó: X

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük