KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktort dicsérte az amerikai tévében Nigel Farage (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Minden szuverén országnak jogában áll önálló döntéseket hozni a külpolitikát, gazdaságot, adókat, bármit illetően. És Orbán Viktor – Magyarország igen népszerű vezetője – világossá tette álláspontját” – értékelt a brit politikus.

A Newsmax X-en megosztott videójából kiderült, az amerikai TV-csatorna Nigel Farage, angol euroszkeptikus politikust kérdezte az EU ukránoknak szánt 50 milliárd eurós segélyéről, amelynek útjában a műsorvezető szerint már csak Magyarország áll, holott – mint az adás műsorvezetője fogalmazott – ő inkább  a magyar állásponttal ért egyet.

Nigel Farage: Orbán világossá tette álláspontját, joga van hozzá

„Minden szuverén országnak jogában áll önálló döntéseket hozni a külpolitikát, gazdaságot, adókat, bármit illetően.

És Orbán Viktor – Magyarország igen népszerű vezetője – világossá tette álláspontját. Az Európai Uniónak ez nem tetszik és az EU, az EU bürokratái azzal fenyegetőznek, hogy tönkreteszik a gazdaságát”

– fogalmazott a brit politikus. „Mondom ezt 45 perccel annak negyedik évfordulója előtt, hogy kiléptünk az EU-ból. Véleményem szerint csak idő kérdése, hogy Magyarország is elhagyja az uniót” – tette hozzá.

A politikus a gazdák tüntetése, valamint Trump előválasztási győzelmei kapcsán kitért arra is: „a globalisták napjainkban sokkal nagyobb bajban vannak, mint eddig bármikor”.

Mandiner

Kiemelt képen: Orbán Viktor / Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Kijev veszélyt jelent Oroszország létére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük