BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megkezdi munkáját a Szuverenitásvédelmi Hivatal

Február 1-jével megkezdi működését a Szuverenitásvédelmi Hivatal (SZH), amelynek élére Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Novák Katalin köztársasági elnök Lánczi Tamás politológust nevezte ki.

Az SZH az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a hivatal azzal a céllal jött létre, hogy óvja Magyarország politikai, gazdasági és kulturális önrendelkezését.

Feladata, hogy felhívja a magyar társadalom és a politikai döntéshozók figyelmét a külföldi befolyásolási kísérletekre. Ennek érdekében saját hatáskörben és más állami szervekkel együttműködve vizsgálatokat folytathat, ezek eredményét pedig a nyilvánosság elé tárja. A magyar szuverenitás védelme érdekében javaslatokat tehet a jogalkotónak – ismertették.

„A Szuverenitásvédelmi Hivatal mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Magyarország a globális átalakulások korszakában is saját maga dönthessen sorskérdéseiről”

– emelték ki.

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára 2024. január 15-én nevezte ki Lánczi Tamást a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökévé.

Lánczi Tamás 1978. november 17-én született Budapesten. 2003-ban végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán politológusként. Ezt követően óraadóként politológiát oktatott a Századvég Politikai Iskolában, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is. 2020-tól 2023 végéig a PROKON Politikatudományi Szakkollégium igazgatója volt.

2001-től egy éven keresztül a Miniszterelnöki Kabinet tagjaként dolgozott. 2002 és 2010 között a Fidesz országgyűlési frakciójának munkáját segítette. 2010-2011-ben a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban a miniszter kabinetfőnöki feladatait látta el helyettes államtitkári rangban. Ezt követően hét éven át a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója volt. 2015-től a közelmúltig a Danube Business Consulting Ltd. ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. 2017 és 2019 között a Figyelő hetilap főszerkesztőjeként dolgozott, majd a XXI. Század Intézet igazgatója volt. 2020-tól 2024 januárjáig az MTVA Online igazgatója, a 48 perc című közéleti műsor vezetője volt.

Ez is érdekelheti:  Bill Gates elismerte, hogy a COVID "vakcina" volt a legnagyobb orvosi kísérlet a Föld lakosságán

 

Kiemelt képen: Lánczi Tamás / Fotó: MTI/Illyés Tibor

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Megkezdi munkáját a Szuverenitásvédelmi Hivatal

 1. Földönkívüli ŰRJÁRMŰ ablakból szemlélnek bennünket az un UFOK: „…elképesztően primitívek, az egészségük kezelését arra bízzák, akik a betegségeikből nyerészkednek, gazdagodnak… szól a másik, azt nem értem, hogy az élelmiszert akkor miért IS mérgezik és repülőik miért permetezik őket mérgező vegyszerekkel és vírusokkal …
  Elindul a rovarfehérje-gyártás Magyarországon
  Több millió euró értékű tőkebefektetésről írt alá szerződést a Kék Bolygó Tőkealapok (Áder János, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke a cég alapító-társtulajdonosa!) és a Lead Ventures Alapkezelő által képviselt Enter Tomorrow Kockázati Tőkelappal. A friss finanszírozást az Agroloop fekete katonalégy lárvatenyésztési és feldolgozási tevékenységének bővítésére fogja fordítani a Pest megyei Üllő határában található üzemcsarnokukban. A befektetés elősegíti a vállalat termelési kapacitásának növelését, valamint a technológiai fejlesztést is, melynek köszönhetően a cég még inkább hozzájárulhat a hazai körforgásos gazdaság fejlődéséhez. Korábban az Eprolius Hungary Zrt. és a Gran Private Equity vezető magyar kockázati tőketársaság is jelentős befektetéssel segítette elő a vállalat indulását …
  HOGY NEM NYÍLIK MEG LÁBUK ALATT A TALAJ………………….
  György József
  Fujjjjj!!!! 6 ó.
  Ildikó Hancsók
  a nénikéjüket… 5 ó.
  Szabó Tamás József
  Oké! Akkor előbb ez fog hirtelen elsüllyedni a szétnyíló földben, aztán a NATO központok.
  4 ó.
  Szabolcs Magyar
  Szabó Tamás József Ki fogja elsüllyeszteni ? 2 ó.
  Bácsi Zoltán
  És most hol vannak a fideszesek most mért nem őrjöngenek? Nem mernek meg szólalni mert ezt az ő emberük csinálja és ez által így már minden jó. 7 p.
  Válaszom rá!
  Ennek érdekében saját hatáskörben és más állami szervekkel együttműködve vizsgálatokat folytathat, ezek eredményét pedig a nyilvánosság elé tárja. A magyar szuverenitás védelme érdekében javaslatokat tehet a jogalkotónak – ismertették.:::”””
  Idézet innen: https://internetfigyelo.com/megkezdi-munkajat-a-szuverenitasvedelmi-hivatal/
  Stb. a linkben! Elképedtem, mert majd én megmondom ki a zsidó és ki nem – és azt a statisztikát fogadom el amit én adok ki! :::””” jutottak eszembe az elhíresült mondatok… – ugyan is ez olyan fegyver lett a kezében, hogy felülmúlja a csengő frászt elhíresült időszakot is!
  Ezért ma már UFÓKKAL PROPAGÁLTAM A VALÓSÁGOT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük