KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Álhír jelent meg a Bloombergen Magyarországról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A cikk Vlagyimir Putyinhoz köti a magyar szuverenitásvédelmi törvényt, pedig az valójában éppen amerikai és izraeli példát követ. A szerzők azt is állítják, terelés, hogy az Oroszországgal való tárgyalás lezárná az ukrajnai háborút.

Magyarországon olyan szuverenitásvédelmi törvényt fogadtak el, amely egyenesen Vlagyimir Putyin forgatókönyvéből származik – áll a Bloomberg cikkében. Csakhogy ez nem igaz: az orosz szabályozás össze sem hasonlítható a magyarral, hiszen Magyarország inkább az amerikai és az izraeli példákat követi.

A publicisztika alapján megerősíti az Európai Unió hitelességét és működőképességét, hogy Brüsszel szembeszállt Orbán Viktorral az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós segélycsomag ügyében.

A szerzők azonban azt is kijelentik, hogy az EU-nak meg kell vizsgálnia, miként akadályozhatna meg egy ilyen vitát a következő alkalommal. Javaslatként megfogalmazták a minősített többségi szavazást lehetővé tévő mechanizmusok nagyobb mértékű alkalmazását, így a hasonlóan gondolkodó uniós kormányok összehangoltan is felléphetnének, anélkül, hogy a másként gondolkodókat kényszerítenék a csatlakozásra.

Orbán Viktor kritizálta a kijevi kormány korrupcióját, valamint azt állította, az Oroszországgal folytatott tárgyalások véget vetnének a háborúnak. Ez nagyrészt terelés

– állítja a cikk.

Mandiner

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök / (fb)

Ez is érdekelheti:  A balliberális lengyel kormány a gazdák tiltakozásának erőszakos leverésére készül

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Álhír jelent meg a Bloombergen Magyarországról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük