KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin-interjú: Verhofstadt kiakadt, mint a sezlonyrugó

Nem sokkal azt követően, hogy megjelent Tucker Carlson Vlagyimir Putyinnal Moszkvában készült interjúja, az idegbajos üvöltöző, Guy Verhofstadt balliberális EP-képviselő máris úgy értékelte az eseményt, mint a demokrácia halálát.

Azt írta:

A Carlson-interjú a legjobb dolog, ami Putyinnal történt. Amerika holnap attól fog szenvedni, hogy vitathatatlanul és szűretlenül terjeszti a hazugságokat.

Így halnak meg a demokráciák…

Ez is érdekelheti:  A Putyin-interjú után pániküzemmódban a mainstream média

Ezzel a kijelentésével Verhofstadt tulajdonképpen beismerte, hogy az ő „demokráciájuknak” milyen nagy szüksége van a cenzúrára, amely nélkül lényegében képtelen életben maradni. Csakhogy akkor az ő demokráciájukat a valóságban illene már átnevezni…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Putyin-interjú: Verhofstadt kiakadt, mint a sezlonyrugó

  1. Amerika és sajnos Európa is attól szenved, hogy a mainstream média vitathatatlanul és szűretlenül terjeszti a hazugságokat. Ami most változott, hogy a sötétben tartott, trágyával etetett gombák kapnak egy kis fényt. Ez sajnos még nem lesz elég egy igazi változáshoz, de már valami. De komolyan: miféle vastagbőrű állatok ezek, hogy van pofájuk liberálisnak és demokratának hazudni magukat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük