BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Akkor ez is rendben van: amerikai zászlóval felfestett gyalogátkelőhelyek jelentek meg Kijevben

Már többször is írtunk itt a NIF oldalain arról, hogy az Egyesült Államok gyakorlatilag már teljesen felvásárolta Ukrajnát a BlackRock nevű cégen keresztül, mely a háttérhatalmi erők egyik legfőbb szerve.

A Telegram nevű közösségi csatornán futótűzként kezdett terjedni egy poszt, miszerint Kijevben már a gyalogosok biztonságát sem bízzák a véletlenre. Egyes helyeken ugyanis megjelentek azok a „zebrák”, melyek amerikai zázlóként lettek felfestve. Így minden bizonnyal nagyobb biztonságban kelhetnek át a gyalogosok az út egyik oldaláról a másikra. A hírt természetesen semmi és senki nem erősítette meg, de elnézve az Ukrajnában fokozódó őrületet, ami maga a tragédia, akár ezt is el lehet képzelni.

Az alábbi videó mindenesetre ezt prezentálja ezzel a felirattal:

Az amerikai zászlóval felfestett gyalogátkelőhelyek jelentek meg Kijevben. A tervek szerint ez tetszik majd az amerikaiaknak. Meg sem próbálják titkolni, hogy  gazdájuk kedvében akarnak járni, hogy az ne mondjon le róluk.

Az persze eszükbe sem tut, hogy ezzel inkább alaposan megtapossák ezt a fajta amerikai zászlót, de ez már egy másik kérdés…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük