KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Akkor ez is rendben van: amerikai zászlóval felfestett gyalogátkelőhelyek jelentek meg Kijevben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már többször is írtunk itt a NIF oldalain arról, hogy az Egyesült Államok gyakorlatilag már teljesen felvásárolta Ukrajnát a BlackRock nevű cégen keresztül, mely a háttérhatalmi erők egyik legfőbb szerve.

A Telegram nevű közösségi csatornán futótűzként kezdett terjedni egy poszt, miszerint Kijevben már a gyalogosok biztonságát sem bízzák a véletlenre. Egyes helyeken ugyanis megjelentek azok a „zebrák”, melyek amerikai zázlóként lettek felfestve. Így minden bizonnyal nagyobb biztonságban kelhetnek át a gyalogosok az út egyik oldaláról a másikra. A hírt természetesen semmi és senki nem erősítette meg, de elnézve az Ukrajnában fokozódó őrületet, ami maga a tragédia, akár ezt is el lehet képzelni.

Az alábbi videó mindenesetre ezt prezentálja ezzel a felirattal:

Az amerikai zászlóval felfestett gyalogátkelőhelyek jelentek meg Kijevben. A tervek szerint ez tetszik majd az amerikaiaknak. Meg sem próbálják titkolni, hogy  gazdájuk kedvében akarnak járni, hogy az ne mondjon le róluk.

Az persze eszükbe sem tut, hogy ezzel inkább alaposan megtapossák ezt a fajta amerikai zászlót, de ez már egy másik kérdés…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: