KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mi Hazánk elnöke a koronavírusról és a Trump utáni időkről 📺

A Mi Hazánk elnöke – mivel elkapta a Covid-19-et – karanténba kényszerült. Már lényegesen jobban van, a karanténidőszakának 14-én napján készült ez a videó, melyben elmeséli, mit tapasztalt a betegség lefolyásának ideje alatt, és elemzi az amerikai elnökválasztást is.

Külön kitér azokra a joggal csalásnak minősíthető esetekre, melyekről nem csupán tanúk általi elmondásokból tudhatunk, de konkrét videófelvételek is készültek, melyekből jól kivehetőek egyes elkövetési módszerek. Mint tudjuk, Bident a hozzá hű amerikai média már kikiáltotta elnöknek, igaz ugyan, hogy erről ezidáig hivatalosan kihirdetett eredmény egyelőre nincs. Jelenleg Donald Trumpnak hívják az USA elnökét és az is biztos, hogy ez 2021. január 20-ig így is marad. Ugyanakkor Trump nem adja fel, választási csapata és jogászai segítségével igyekszik kideríteni az igazságot a joggal felvetődő választási anomáliákról.

Milyen irányt vesz ugyanakkor majd a világ, ha Biden kerül az Egyesült Államok elnöki székébe? Nos, erre a kérdésre is ad valószínűsíthető válaszokat A Mi Hazánk elnöke.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük