KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mi Hazánk a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli (videó)

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen – ahogyan Novák Előd fogalmazott -, mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el és kifejezetten a tiltást szorgalmazzák.

Az idén már a Szent Koronát is szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen feljelentést tesz a Mi Hazánk a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése miatt. A Mi Hazánk Mozgalom meglátása szerint a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandafelvonulás idei logója, valamint az is, hogy az évről évre ismétlődő eseményen számos olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsítanak, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.

Novák Előd sajtótájékoztatója:

A Mi Hazánk Mozgalom nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Az NJSZ is feljelentést tett a “szivárványosok” ellen a Szent Korona meggyalázása miatt és az idei “Pride” vonulás rendőri megtiltása mellett száll síkra

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük