KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A mély ál(lam)om – Azt álmodtam, ami a valóság

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Landeszmann György:

„(…) ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.”

– emlékezhetünk a legendás, sok sebből vérző mondásra.

Nos, Amerikában épp most radírozzák ki a fehér embert az amerikai kultúrából. Több szempontból is érdekes módon teszik ezt. Úgy törlik ki, úgy tagadják meg a létezését és a múltját, hogy közben az általa két évszázad alatt képzett javaira ráteszik a kezüket. Mi másra utalhatna a rendőrség megszüntetésének vágya?

Egyáltalán nem téved az, akinek ez az eljárás esetleg ismerősnek tűnik. A proletár lázadások úgynevezett forradalmai tették ugyanezt. Az elkobzott javak és a kitelepített értékteremtők világán egyszer már túlestünk s abban a megalapozatlan tévhitben éltük az ezt követő majd egy évszázadot, hogy ez a rémtörténet megismételhetetlen.

Részben igazunk is volt. Ami ugyanis most történik, annak csak egy része a történelem ismétlés. A progresszió él és virul és progresszál. Amíg ugyanis a fent említett korban elkobzott vagyonokat elkobzott vagyonnak hívták, ma már nem érik be ennyivel. A haladás az haladás.

Már elkezdték írni azt az új történelmet, amelynek keretében megtudhatjuk magunkról, hogy nekünk, fehér embereknek az égvilágon semmi közünk az általunk teremtett értékekhez. Azokat mind-mind a BLM aktivisták felmenői hozták létre s nekünk nem is marad más dolgunk, mint térdre rogyva megcsókolni csillogó lábbelijüket, harsányan esedezve bocsánatért. Kérek engedélyt meghunyászkodni – mondatják egyre szélesebb körben a stadionokban és köztereken térdeltetett fehérek hunyászkodásra hajlamos tömegeivel.

Megtudjuk majd, hogy minden barokk íróasztal, Kolumbusz óceánt átszelő hajója, a relativitás elmélete, a Golden Gate híd, Johann Sebastian Bach kantátái és fúgái, az elektromos áram, az atomenergia, a telefon és a rádióhullámok felfedezése, a pármai sonka, az Eiffel-torony, a parmezán sajt, vagy akár a Rubik kocka mind-mind a BLM hagyatéka. Egy lépéssel hátrébb állítva nem csak azt tudjuk meg, hogy ezek mar nem a mi vívmányaink, de azt is, hogy nem is voltak a mieink soha.

Nekik nem kell a fehér ember pénze – harsogják. Ennek a gondolatnak ellentmondani látszik az a tapasztalat, amikor a BLM aktivisták sorra ürítették ki a fehér ember áruházait országszerte a múlt nyáron úgy, hogy a pénztárnál következetesen felejtettek el megállni. Ez természetesen nem lopás volt. Ezt a társadalmi igazságszolgáltatás fennkölt aktusaként kellett elfogadnunk. Ennek keretében tolták ki az óriás okos tv-ket, hűtőszekrényeket, mosógépeket, számítógépeket és aranyórákat, stb., majd vártak néhány napot, hogy a “nem kell a fehér ember pénze”, újra feltöltse a polcokat, majd folytatták azt a bizonyos társadalmi igazságszolgáltatást.

Nagyon fontos! Ne felejtsük el, hogy ez nem a feketék és fehérek ellentétéről szól. Ez a BLM SÁTÁNI MEGALKOTÓI, és a NORMALITÁS harca. Ők találták ki az LMBTQ-s PRIDE-ot, vagy a már említett proletár forradalmakat is. A kirabolt boltokban és az egész amerikai társadalomban tömegével dolgoznak tisztességes, fekete emberek, akik ugyanúgy lesütött szemmel járnak manapság, ahogy azt a kulturált homoszexuálisok teszik a Pride hónapja idején.

A BLM és főleg a megalkotói most nekimennek a történelemnek, ledöntve szobrait, sarokköveit. Természetesen hasonlót mi is tettünk. Mi azonban a velünk élő történelmet, a velünk élő bűnösöket, mítoszaikat és kiemelt állami nyugdíjaikat próbáltuk lerombolni (kevés sikerrel) és nem a török fürdőinket, minaretjeinket, pedig 150 évig cudarabb világunk is volt, mint a gyapotszedő rabszolgáknak valaha is az USA déli államaiban.
Akit azzal vert meg a sors, hogy van hozzáférése a NETFLIX-hez, saját szemével láthatja a nem csalást, nem ámítást. Európában játszódó, kosztümös filmekben fekete hercegek, fekete királynők szerepelnek. Ha van erős idegrendszered, időd, végigszoronghatsz egy-egy epizódot. Szorongsz, mert minden sejted zsigerileg tiltakozik a látottak miatt.
Persze csak a fantázia ártatlan szüleményével és a művészi szabadság szárnyaló alkotásaival állunk szemben mi, maradi, mélyen rasszista közönségként, miközben meg-meg villannak a megcsókolni való bakancsok. Hamarosan a csókot követően egy kikészített kosárkába kell helyezni majd minden nálunk lévő értéktárgyat, hisz ha Te fehér emberként semmit nem teremtettél a világban, azokat nyilván a bakancsok birodalmától loptad el.

Nem sokat kell aludnunk, hogy az ilyen filmek a történelemkönyvek alappillérei legyenek. A moziból hazaérkező gyermeked pedig már akkor is feljelent, ha csak a látott film címe után érdeklődnél. A tartalmi vitát majd csak a gyámhatóság engedélyével, monitorozott e-maileken folytathatod le vele, amikből központilag törölnek ki minden renegát eszmeiséget hordozó valóságmorzsát.

Egy generáción belül égetni való könyvekké nemesülnek a fehér felsőbbrendűséget hazudó, ma ismert történelemkönyveink. BLM-nek fognak hívni minden utcát, teret, hidat, felhőkarcolót, repteret, iskolát és mindent. A BLM-ek bolygója a szemünk előtt és a mi fejet hajtó hallgatásunkkal jóváhagyva nő ki a földből.

Ne csodálkozunk hát, ha egy szép nap a tengerparton sétálva a szabadságszobor homokból kiálló torzójára bukkannánk. Az a torzó már ott van, csak még nem mosták ki eléggé a társadalmi igazságszolgáltatás hullámai. De a dagály már elkezdődött.
Lehet, hogy egyelőre ezek még megmosolyogtató gondolatok és remélem tévedek… Mosolyogtunk mi már a közelmúltban olyan dolgokon, amin ma már nem tennénk.

Szilágyi Ákos

Elhangzott a Karc FM Paláver c. műsorában 2021. 05. 05.

Kiemelt kép: tellerreport.com

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kifordult világ – avagy szólásszabadság az orosz közösségi médiában létezik

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: