KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Klubrádió vezetése nem vállalja a felelősséget a gyalázkodó címadásért

Sem a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, sem a Klubrádió nem reagált a Magyar Nemzet kérdéseire, amelyeket az államfőt női mivoltában megalázó cikk kapcsán küldtek.

Nem reagál a Magyar Nemzet kérdéseire a Klubrádió, amelyeket az elnök-vezérigazgató Novák Katalint és Varga Juditot gyalázó botrányos címadásával kapcsolatban intéztek a Klubrádióhoz – olvasható a Magyar Nemzet internetes oldalán.

Emlékeztetnek arra, hogy  hétfőn Kurvák cseréje címmel jelent meg a [Klub]rádió honlapján egy, az Arató András által jegyzett cikk. Bár később „Bútorok cseréje”-re változtatták az elnevezést, a Google keresője azonban továbbra is az eredeti, obszcén verziót jeleníti meg.

Az elektronikus megkeresésben egyebek mellett arra volt kíváncsi a Magyar Nemzet, hogy a szerző, valamint a főszerkesztő Hardy Mihály vállalják-e a felelősséget és lemondanak-e a portálnál betöltött vezető tisztségeikről. Aziránt is érdeklődött a lap, hogy milyen formában kívánják megkövetni a sértetteket, akik egyike a jelenleg is hivatalban lévő köztársasági elnök.

Arató időközben a hvg.hu-nak elismerte, hogy eredetileg valóban a Kurvák cseréje címet adta az írásának. Szavai szerint bár a megjelenés előtt megváltoztatta a címet, az „valamiért” mégis a Kurvák cseréje elnevezéssel került ki. Arról is beszámolt, hogy a Facebook-oldalán megosztotta az publicisztikát (amely akkor már a Bútorok cseréje címet viselte), ám idővel mégis eltávolította.

A Klubrádió közösségi oldalán jelenleg is fellelhető az írás, amely alá azonban sorjáznak a dühös kommentek.

A bírálók között megtalálható Antoni Rita, a Nőkért Egyesület alapítója is. Az ismert nőjogi aktivista a következőképpen szúrt oda Aratóéknak:

„Ezért mondom mindig, hogy feminizmus nélkül nem lesz igazi rendszerváltás. A szerző megírta, a szerkesztő kiengedte – nem tűnt fel senkinek, hogy a kritikát nem ilyen hangnemben kellene megfogalmazni?”

A botrányos címadást elítélte a Magyar Nemzeti Médiaszövetség, valamint számos közéleti szereplő. Mások mellett tiltakozását fejezte ki Kocsis Máté, a Fidesz frakció-vezetője, Dúró Dóra, a Mi Hazánk parlamenti képviselője, valamint Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi alelnöke. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István pedig jelezte:

becsületsértés vétség gyanúja miatt tesz feljelentést tesz a Klubrádió ellen.

A Magyar Nemzet megjegyezte, hogy a legnagyobb újságíró szakmai szervezet, a MÚOSZ nem adott ki állásfoglalást az ügyről és kérdéseikre sem reagált.

Ez is érdekelheti:  Ez az ember kíváncsi arra, mikor lövik le Orbán Viktort

MN nyomán NIF

Kiemelt képen: Arató András, a Klubrádió elnöke (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A Klubrádió vezetése nem vállalja a felelősséget a gyalázkodó címadásért

 1. ARATÓ TE EGY ALJAS FÉREG VAGY A PÁRTODDAL EGYÜTT!! MILYEN ALAPON MERSZ TE ÍGY BÁRMIT IS MONDANI A MAGYAR NŐKRŐL ??

  1. …..sokszor mondunk – írunk le ki meggondolatlanul bármit, amit később megbánunk – dühünkben mi ti emberek…. egy más állapotban … ez tény … szóval ahogy az eredményeket a gépbácsi hozza ki, úgy a híreket is szelektál a közvéleménynek – tehát teljesen felesleges feljelenteni egy nem élőt egy gépet un. MI-t!!!!!
   becsületsértés vétség gyanúja miatt tesz feljelentést tesz a Klubrádió ellen….” olvasom -ha emberek milliói halna meg a robot világ miatt akkor is hiába teszel feljelentést TELJESEN FELESLEGES- mint írtam feljebb a cáfolhatatlan valósát!!!!!!!?????? kérlek olvasd el – születésnapomon azt a dolgozatot, amit egyébként soha nem tetem volni közlésnek senkibek se itt ha érdekel : http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek a pillanat még nem jött el VARJAL!? …a cime: NEM AZ ÚJ BUTOROKAT KELL LECSERÉLNI HA NEM A RÉGIEKET ORBÁN!
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=949481053205459&set=a.434238134729756&type=3&ref=embed_post
   Ezt IDE ÍRTAM: úgy emlékszek a NIF.-re!!!!
   Emlékeztető_
   A sakkban beáldoztam tisztemet hogy ….

   A TÉVEDÉS JOGÁT FENN TARTOM
   Nem mondok se át se bét – magamat minősítem és aki érti az érti aki nem az meg vessen magára!
   ÉN HITELTELEN::::””” hat igen hat oldal::::::::::::::::::::: szimuláns és nem mutáns!? pillanat most: http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük