KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté: „Ez a klubrádiós tróger kommunista tisztában van azzal, hogy a két nő, akiről beszél, három-három gyermek édesanyja?”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kocsis Máté közösségi oldalán reagált Arató Andrásnak a Klubrádió oldalán vasárnap publikált példátlanul alpári mondataira. A Fidesz frakcióvezetője két kérdést fogalmazott meg:

Ez a klubrádiós tróger kommunista tisztában van azzal, hogy a két nő, akiről beszél, három-három gyermek édesanyja?

– írta kocsis Máté azzal kapcsolatban, hogy Arató rendkívül aljas szavakkal illette Novák Katalint és Varga Juditot.

Hol van ilyenkor Kunhalmi művésznő, Vadai professzor és Szabó ügynök?

– tette fel a kérdést a frakcióvezető, mivel a baloldali politikusok hallgatnak az ügyről.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Kocsis Máté / Fotó: Facebook / Kocsis Máté

 

Ez is érdekelheti:  Az EU elfogadta az orosz támadókat segítő vállalkozásokat is célzó 13. szankciós csomagot

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Kocsis Máté: „Ez a klubrádiós tróger kommunista tisztában van azzal, hogy a két nő, akiről beszél, három-három gyermek édesanyja?”

  1. BAGOLY MONDJA A VERÉBNEK,HOGY NAGYFEJÜ.MEGÉRKEZTUNK A JELEN MAGYARORSZÁGÁBA.

  2. Persze hogy tisztában van vele, de mindenki magából indul ki, és ő olyan közegben él, ahol olyanok az erkölcsi normák, hogy ez simán belefér.

  3. A 2006-os nemzet ellenes cselekmények bűnösei a mai napig érintetlenek, pedig 2010 óta lett volna lehetőség az elszámoltatásukra. Gyurcsány és társulata ellen megvan az erkölcsi és jogi alap a felelősségre vonáshoz. De vajon miért nincs politikai és igazságügyi akarat ehhez? Amíg nem lesznek tisztázva az elmúlt harminchárom év bűnei és nem lesz kimérve méltó büntetés az elkövetőkre, addig itt senki nem kérhet számon semmit! Az ingovány pedig mind jobban húz lefelé!

  4. A 2006-os nemzet ellenes cselekmények bűnösei a mai napig érintetlenek, pedig 2010 óta lett volna lehetőség az elszámoltatásukra. Gyurcsány és társulata ellen megvan az erkölcsi és jogi alap a felelősségre vonáshoz. De vajon miért nincs politikai és igazságügyi akarat ehhez? Amíg nem lesznek tisztázva az elmúlt harminchárom év bűnei és nem lesz kimérve méltó büntetés az elkövetőkre, addig itt senki nem kérhet számon semmit és senkit! Az ingovány pedig mind jobban húz lefelé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük