Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A kínai állami média a mielőbbi kapcsolatfelvételt sürgeti Bidennel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Míg a Trump-adminisztráció továbbra is szembeszáll Kínával,  kínai “szakértők” arra buzdítják Bident, hogy mihamarabb kezdje meg a kapcsolatok szorosabbra fűzését Kínával – írja a The Post Millennial című kanadai lap.

Hétfőn a szövetségi kormány kereskedelmi minisztériuma 58 olyan kínai vállalat nevét hozta nyilvánosságra, melyeket az amerikai kormány jelentősen korlátoz a legfejlettebb amerikai technológiák megvásárlásában. A kormányzat ezt még megfejelte azzal, hogy jelentős vízumkorlátozást jelentettek be olyan kínai tisztviselőkre, akiket az Egyesült Államok másként gondolkodókkal, vallási és etnikai kisebbségekkel szembeni elnyomással vádol.

Wang Wenbin, a kínai külügyminisztérium szóvivője sürgette az Egyesült Államokat, hogy fejezze be a hátrányos megkülönböztetést a kínai cégekkel szemben.

 


 

Jin Canrong, a Kínai Renmin Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Iskolájának dékánja a The Global Times éves fórumán december 5-én azt állította, hogy a kínai hatóságok már elkezdték helyrehozni a kínai-amerikai kapcsolatokat, és “minden lehetőséget megragadnak, hogy kapcsolatba lépjenek Biden csapatával.”

Lü Xiang, a pekingi Kínai Társadalomtudományi Akadémia tudományos munkatársa arra kérte Biden-t, hogy vázoljon fel Kínának egy világos tervet, amely az együttműködés és az egészséges verseny feltételeit biztosítja a két kormány között.

A The Post Millennial nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

A választások napja óta folyamatosan cenzúrázza Trump bejegyzéseit a Twitter és a Facebook

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: