A hülyeség határtalan!

A hülyeség határtalan!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a moslékkoalíció a COVID-19 világjárvány elleni védekezést akadályozza, a szállodások, és vendéglátósok egy része már a 2019 előtti korlátlan idegenforgalmi biznisz beindítását követeli.

De kedves nyugtalankodók ez a korszak örökre véget ért. Mert egy felhevült némber a parlamentben azt rikácsolta, eltorzult ábrázattal, hogy „Magyarországon hallnak meg a legtöbben a vírusjárvány miatt”!

Egy másik nagy tudású meg kamu videóval riogatja a laikus lakósságot, és egy harmadik észbajnok, a pandémia felszámolásának részletes személyre szabott ütemezésű oltási tervét követeli, miközben az Európai Uniónak még nincsen elegendő oltóanyaga sem. De Kínai, vagy Orosz oltóanyag szóba sem jöhet az ellenzék szerint, mert az emberkísérlet, és veszélyezteti az amerikai nagybefektetők vakcina bizniszét.

Mindezek számára készült ez a rövid és közérthető, értekezés.

Minden számítógép felhasználó találkozott már a „vírusvédelem lejárt, újítsa meg” mert különben a gépe veszélynek van kitéve, figyelmeztetéssel. Ahogy a virtuális térben is csinált vírusokkal kényszerítenek arra, hogy újra, meg újra, fizessél a védelemért, a biológiai vírusok kifejlesztői is folyamatosan gondoskodnak arról, hogy a permanens pandémia biznisze működjön. Ezért fizetett, és önkéntes, hasznos idiótákkal próbálják elterelni a figyelmedet arról mi történik körülötted. A hálózatuk ugyan olyan szofisztikált, mint  a korábbi demokrácia exportot közvetítő konglomerátumé. Az is lehet, hogy ugyan azok finanszírozzák, csak a frontembereket cserélték ki, mert különben kilógna a lóláb a hullazsákból.

A negyedik ipari forradalom hajnalán még nagy a fejetlenség, mindenki a saját kis mikrokörnyezetének zavarait észleli, kevesen képes holisztikusan szemlélni a változásokat. Az emberiség egy globális társadalmi, politikai, gazdasági, pénzügyi világválság felé sodródik. Miközben Magyarországot még mindig a jogállamiság miatt „cseszegetik” az EU -ban választások nélkül kinevezett globalista strómanok, az USA-ban halottak szavazataival megbukott a korábbi elnök, és hogy ne is tudjon reklamálni, kitiltották a világhálóról! Ez a „jogállamiság, liberális gyakorlata”! Az emberiség ellen egy szűk politikai, gazdasági, pénzügyi konglomerátum számítógépes, és biológiai vírusokkal háborút folytat, mivel Pandóra szelencéjének kinyitásával birtokolja a negyedik ipari forradalom során megszerzett tudást.  De szerencsére Kína képes ezt a globalista nyomulást ellensúlyozni. Ma még ugyan Európa az USA félgyarmataként vegetál, de hosszútávon van rá esély, hogy végleg elbukik az egypólusú, globalista világuralmi próbálkozás. Mert kedves türelmetlen szállodás, és vendéglátós honfitársaim, ha még nem tudnátok, jelenleg a két globális nagyhatalom a Föld véges erőforrásainak újrafelosztásán szorgoskodik, és ha majd eldőlt, ki melyik térséget fogja uralni, csak akkor jön a konszolidáció. De erre előreláthatóan még éveket kell várni, mert Pandóra szelencéjét valaki kinyitotta, és az óta a megbabrált vírusok mutációi tombolnak a glóbuszon. Majd, ha a két globális nagyhatalom fegyverszünetet köt, és garantálja, hogy nem csak hogy nem fog több vírust útjára bocsátani, de képes lesz az érdekszférájához tartozó helyi konfliktusok szereplőit is visszatartani, a vírusfegyverek használatától, csak akkor fog véget érni a permanens pandémiák korszaka.    Az USA korábban büntetlenül mérhetett drón támadással csapást egy arab államra, de ma már néhány felhergelt arab biofizikus is képes megbabrálni egy ártatlan korona vírust, és válaszcsapást mérni vele egy nagyvárosra. Vagy Izraeli titkos ügynökök sem likvidálhatnak következmények nélkül iráni tudósokat, mert aztán ki fog derülni, hogy léteznek rassz specifikus vírusfegyverek is, melyek szelektív pusztításra képesek. Remélem ezek után már a legelvakultabb Orbán fóbiás ellenzéki is megérti, a korona vírus járvány még csak most kezdődött, és hogy mikor ér majd véget, azt csak a jóisten tudja megmondani!

Maszkot fel a moslékkoalícióban, mert amíg nem ér véget a harmadik világháború, nem jönnek a külföldi vendégek, csak egy hullazsák vár az ostoba vírustagadókra!

A jövőkutatás nem tartozik a sikeresen művelhető tudományterületek közé. Ezért aztán egyetlen távprognózisban sem szerepelt a 2019-ben kitörő COVID-19 világjárvány, de azt most már egyre többen képesek belátni, a permanens pandémia kirobbanásáért nem a denevéreket kell hibáztatni.

Novák Péter jövőkutató, aki szintén nem tudta előre jelezni a világjárvány kitörését, de már látja a végét, amely a globális vírusstatisztikai számítások szerint 2025- 2027 között várható. De csak akkor, ha addigra létrejön a kétpólusú világgazdasági, politikai, pénzügyi, telekommunikációs rendszer, ahol már nem lehet a félgyarmati sorban tengődő európai nemzetek polgárait ideológiai alapon kirekeszteni.

2025-től rendszerbe áll a Huawei által fejlesztett globális 6G-s kommunikációs, és kereskedelmi, pénzügyi szolgáltatásokat biztosító, Amerikai befolyástól mentes világháló. Ezen a zárt informatikai rendszeren nem csak a ma ismert lehetőségek fognak bonyolódni, ezért a számítástechnikai vírusokat, és készítőiket a rendszer szolgáltatója fogja likvidálni. Ha külső rosszindulatú támadás érné, Kínának megvan a technológiai, és titkosszolgálati képessége, hogy a rendet helyre állítsa. Ezen az új 6G-s hálózaton az egyén biometrikus azonosítás után, képes lesz pénzügyi erőforrásait közvetlenül befektetni, így kikerülve a hagyományos banki, és tőzsdei spekulációt, vagy lehúzó, magas jutalékot felélő pénzpiaci struktúrát. Ezért aztán kedves szállodás, és vendéglátós honfitársaim jól gondoljátok meg, ha majd feltűnnek a 6G-hálózat telepítés ellenzői, érdemes lesz megvizsgálni kis áll mögöttük. Mert ha keresztbe tudnak tenni, a technológiai fejlődésnek, akkor még 2025-ben sem lesz pezsgő idegenforgalom, csak korlátozott nagyságú belföldi vendégkör. A szabad kapacitásokat pedig a tudatosan ránk szabadított migránsáradat fogja igénybe venni.

Novák Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük