KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A harmadik világháború már elkezdődött...

A harmadik világháború már elkezdődött…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A fenti idézet alapján komoly kockázatot vállal az, aki a permanens pandémia korszakában az emberiség jövőjét kutatja!

Ezért, előzetesen szeretném kijelenteni, ez az értekezés nem a hatósági intézkedések, vagy a COVID-19 világjárvány felszámolására tett kísérletek kritikája, hanem egy jövőkutató tudományosan megalapozott értekezése.

Az emberiség a negyedik ipari forradalom küszöbén áll, és valaki már kinyitotta Pandóra szelencéjét anélkül, hogy végig gondolta volna, ez mivel járhat! Ezzel a vírusokkal, és baktériumokkal vívott harmadik világháború kezdetét vette! A földi élet a napenergiának köszönhető, de ma már az ember is képes beavatkozni ebbe a 3.5 milliárd éve kialakult biofizikai folyamatba anélkül, hogy bárki kutatta volna mindez mivel járhat.

Minden ipari forradalom egy világháborúval zárult, és csak ez után kezdődhetett valami egészen más. A negyedik ipari forradalom hajnalán, szembe kell néznünk azzal a brutális ténnyel, hogy előbb még átkel vészelnünk a harmadik világháborút. De ezt nem az emberiség politikai, gazdasági, pénzügyi konfliktusai robbantották ki, mint a korábbi hármat, hanem a nanotudományok felelőtlen ipari alkalmazása.  Ma már a természetet elszennyezték a nanoműanyagok. A kockázatbecslésen túl, nem történnek kutatások, ezért halvány fogalmunk sincs arról milyen jövőbeni katasztrófák elé nézünk.

A szolar.energy csak a növényi organizmusok, és a mikroműanyagok kölcsönhatásait vizsgálja, de mihamarabb fel kellene állítani egy flóra/fauna kutatócsoportot, mert megítélésem szerint a harmadik világháborúban az emberiség vesztésre áll, és csak nemzetközi összefogással nyerhető meg a gyilkos vírusokkal, és baktériumokkal vívott küzdelem.

A szolar.energy egy magánkutatási projekt, a Duna vízi élővilágának kutatására épített napelemmel, és szélturbinával hajtott elektromos csónakmotorral hajtott vízi bázisról vizsgálja az élő szerves organizmusok környezetterhelés okozta változásait. Jelenleg a parton van, mert a csónak úszóteste, fenéksérülések miatt felújításra szorul. Ezért a 2021-re tervezett kutatások átmenetileg a vízminta kísérletekre korlátozódnak.

Ez is érdekelheti:  Több kutatás is igazolja a Kárpát-medencei őshaza elméletét - Nem vagyunk jöttmentek

A projekt tulajdonos önzetlen környezetbarát támogatók jelentkezését várja, a szolar.energy@gmail.com címen.

Novák Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ezek is érdekelhetik:

Vírusháború 2.0 – A COVID-19 egy biológiai stratégiai csapásmérő fegyver

Harmadik világháború vírusfegyverrel?

A globalizmus agóniája 2015-2025

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük